Ο άνθρωπος που στέλνει τον Πάρντο στη Ναντ!

Ο Κολομβιανός εξτρέμ βρίσκεται μία ανάσα από τα "καναρίνια" του γαλλικού πρωταθλήματος εώς το τέλος της σεζόν και με οψιόν αγοράς στα 4 εκατομμύρια ευρώ! Ποιος είναι, όμως, ο άνθρωπος-κλειδί που κρύβεται πίσω από τις ραγδαίες εξελίξεις; Ποια άλλη γαλλική ομάδα είχε δείξει ενδιαφέρον; Ρεπορτάζ: Αλέξης Βιρβίλης

Ο άνθρωπος που στέλνει τον Πάρντο στη Ναντ!
Πάρντο-Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Όλα έγιναν ξαφνικά. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, στα δημοσιογραφικά γραφεία η ιστορία του Φελίπε Πάρντο και της Ναντ πρωτακούστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/1). Προφανώς και δεν ξύπνησαν ένα πρωί στη Ναντ για να ασχοληθούν ξαφνικά με τον Κολομβιανό.

Προφανώς και είχε γίνει μία προεργασία. Βλέπετε, όλο το προηγούμενο διάστημα για την Τράμπζονσπορ γνωρίζαμε ότι "καίγεται" να αποκτήσει τον Φελίπε Πάρντο. Στις αρχές Δεκεμβρίου είχε ακουστεί, βεβαίως, και το όνομα της Μπορντό, με τους Γιρονδίνους μάλιστα να φέρονταν και διατεθειμένοι να προσφέρουν 6 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό. Τελικά, ποτέ δεν έφτασε τέτοια πρόταση στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας...

Η Ναντ λοιπόν είναι η ομάδα που απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κολομβιανού εξτρεμ. Αν θα είναι και προσωρινός, αυτό θα αποδειχθεί το καλοκαίρι.

Πρώτα όμως θα πρέπει να πέσουν οι υπογραφές για να μιλάμε για τελειωμένες υποθέσεις. Είδατε τι έγινε και με τον Τσιμίκα; Ναι μεν η Έσμπιεργκ ανακοίνωσε τον δανεισμό του εώς το καλοκαίρι, αλλά ο νεαρός αριστερός μπακ ακόμα δεν έχει πάει στη Δανία και κάνει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό γιατί απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες.

Πάντως, φαίνεται πως η μετακίνηση του Πάρντο στη Ναντ μπαίνει στην τελική της ευθεία και αυτή τη στιγμή μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να χαλάσει η μετακίνησή του στη γαλλική ομάδα με δανεισμό εώς το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ΙΣΑ ΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ

Πάμε, όμως, να ρίξουμε και λίγο φως στο παρασκήνιο της συγκεκριμένης ιστορίας. Πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν ότι ο άνθρωπος που "έτρεξε" την υπόθεση δεν είναι ο Κάρλος Γκονσάλβες, ο μάνατζερ δηλαδή του Πάρντο και ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο που βρίσκεται στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Ναντ. Σίγουρα έχει βάλει και αυτός το... χεράκι του, αλλά δεν είναι ο κύριος υπεύθυνος.

Τον Πιερ Ισά "φωτογραφίζουν" οι Γάλλοι. Τον Νοτιοαφρικανό πρώην τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, ο οποίος εκτελεί ξανά χρέη μάνατζερ και έχει άκρες στη Ναντ. Παρεμπιπτόντως, την Πέμπτη (5/1) βρέθηκε στη χώρα μας και πετάχτηκε μέχρι τα Περιβόλια για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK