Ο αντικαταστάτης του Ντάνι Άλβες τρελάθηκε όταν άκουσε το όνομά του

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως αντιδρούν οι ποδοσφαιριστές όταν μαθαίνουν ότι θα λάβουν μέρος σε μια μεγάλη διοργάνωση και δη σε Παγκόσμιο Κύπελλο; Ε, δείτε πως το πανηγύρισαν ο Φάγκνερ της Κορίνθιανς με την οικογένεια του και θα καταλάβετε. (VIDEO)

Ο αντικαταστάτης του Ντάνι Άλβες τρελάθηκε όταν άκουσε το όνομά του
AP PHOTO/ANDRE PENNER

Επικρατεί η άποψη πως ο ρομαντισμός και το συναίσθημα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο τείνουν να... ξεθωριάζουν στον βωμό των πλουσιοπάροχων συμβολαίων και της "χρυσόσκονης" που περιβάλλουν τον τρόπο ζωής των αθλητών.

Κι όμως, ο Φάγκνερ Λέμος της Κορίνθιανς μας απέδειξε το αντίθετο. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μπακ θα ζήσει το όνειρο του, καθώς επιλέχθηκε από τον προπονητή της εθνικής Βραζιλίας, Τίτε στην 23αδα που θα εκπροσωπήσει την "σελεσάο" στο Μουντιάλ.

Ουσιαστικά είναι ο... εκλεκτός που θα επωμιστεί το βάρος να καλύψει το κενό που άφησε ο Ντάνι Άλβες στο δεξιό άκρο της άμυνας, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στον πρόσθιο χιαστό.

Όπως θα δείτε και στο VIDEO που ακολουθεί, ο Φάγκνερ είναι μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του, καθηλωμένοι μπροστά στην τηλεόραση του σπιτιού του, και περιμένουν με αγωνία να ακούσουν το όνομα του δίπλα σε εκείνα των Νταβίντ Λουίς, Μαρσέλο και Μαρκίνιος.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ

News 24/7

24MEDIA NETWORK