Ο Άντονι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, η πόρτα ανοίγει

Ο Ράντκλιφ επιδεικνύει καθημερινά πως δεν φοβάται να πάρει δύσκολες αποφάσεις όταν πρόκειται για το καλό της ομάδας, ετοιμάζεται παραχώρηση...

Manchester United's Antony warms up before the English Premier League soccer match between Manchester United and Brentford at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 7, 2023.(AP Photo/Jon Super)
(AP Photo/Jon Super) AP

Ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται πως πήρε μία ακόμη απόφαση αναφορικά με το ρόστερ της και συγκεκριμένα με ένα παίκτη.

Ο Άντονι φαίνεται πως πλέον θα πρέπει να παλέψει με θεούς και δαίμονες προκειμένου να μείνει στην ομάδα και να σώσει την καριέρα του. Ο Ράντκλιφ δεν φοβάται να τον δώσει ακόμα και με πολύ μειωμένη τιμή. Είναι ειλημμένη η απόφαση να ξεκαθαρίσει το ρόστερ από τα μεγάλα συμβόλαια των παικτών που δεν αποδίδουν, κάτι που αναμφίβολα θα βελτιώσει και τον οικονομικό ισολογισμό.

Ο Βραζιλιάνος είχε ένα αρκετά μέτριο ντεμπούτο στην Premier League πέρυσι, ωστόσο φέτος τα πράγματα είναι πραγματικά άσχημα. Μετρά σε 26 αγώνες 1 τέρμα με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και μία ασίστ. Αυτά τα νούμερα είναι απαράδεκτα, ίσως ακόμη και για μέσο, πόσο μάλλον για εξτρέμ που κόστισε περίπου πάνω από 100 εκατομμύρια.

Αυτή η εξέλιξη, προμηνύει πως δεν αποκλείεται να έχουν επιλεχθεί περισσότεροι παίκτες προς αποχώρηση. Ένας παίκτης που έχει ακουστεί είναι και ο Κασεμίρο. Επομένως, αναμένονται τεράστιες αλλαγές για την ομάδα του Μάντσεστερ το καλοκαίρι, Αλλαγές όχι μόνο στο αγωνιστικό που στοχεύουν στην αναγέννηση του ιστορικού συλλόγου και την εκ νέου καθιέρωση του στην ποδοσφαιρική ποδοσφαιρική ελίτ.

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι απάντησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο πρέσινγκ των Σαουδαράβων στον Κέβιν Ντε Μπρούινε

"Βόμβα" για το μέλλον του Κβαρατσχέλια στην Νάπολι

News 24/7

24MEDIA NETWORK