Ο Άντονι Τέιλορ σφυρίζει το ΠΑΟΚ-Άγιαξ

Ο Άγγλος ορίστηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ.

Ο Άντονι Τέιλορ σφυρίζει το ΠΑΟΚ-Άγιαξ

Ο Άντονι Τέιλορ κατάγεται από το Γουιθενσόουι της ευρύτερης περιοχής του Μάντσεστερ, και ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές κατηγορίες της χώρας έχοντας μία σταθερά εξελικτική πορεία και κερδίζοντας συνεχώς προαγωγές.

Το πρώτο του παιχνίδι στην Premier League το διεύθυνε τον Φεβρουάριο του 2010, με την Φούλαμ να επικρατεί της Πόρτσμουθ με 1-0, ενώ στις 7 Ιουλίου του 2015 ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό του Community Shield μεταξύ Άρσεναλ και Τσέλσι.

Χαρακτηριστική έχει μείνει η κόντρα του με τον Ζοζέ Μουρίνιο και την Τσέλσι, για έναν μη καταλογισμό πέναλτι σε αναμέτρηση κόντρα στην Σαουθάμπτον, όταν σε ένα μαρκάρισμα του Τάργκετ στον Φάμπρεγκας, αντί να υποδείξει πέναλτι έδωσε κίτρινη στον Ισπανό για θέατρο.

Από τον Ιανουάριο του 2013 μπήκε στις λίστες της FIFA και της UEFA και την περσινή σεζόν σφύριξε για πρώτη φορά σε ομίλους του Europa League. Την περασμένη σεζόν, ο Άγγλος ρέφερι επισκέφθηκε και πάλι την Τούμπα, όντας ο άρχοντας της αναμέτρησης του Δικεφάλου κόντρα στην Ντόρτμουντ για τους ομίλους του Europa League, η οποία είχε λήξει 1-1.

Βοηθοί του στον επαναληπτικό κόντρα στον Άγιαξ θα είναι οι Γκάρι Μπέσγουικ και Λι Μπετς Λι Μέισον, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο επίσης Άγγλος, Κρεγκ Πάουσον. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ιταλός, Ματέο Σιμόνε Τρεφολόνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αμόκ στην Τούμπα για τα εισιτήρια με Άγιαξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK