O απίστευτος λόγος για τον οποίο δέχτηκε πρόστιμο η Ρόμα

Λίγες ημέρες μετά το νικηφόρο τοπικό ντέρμπι με την Λάτσιο η διοίκηση τη Ρόμα πληροφορήθηκε πως υποχρεούται να καταβάλλει πρόστιμο ύψους 2.500 €. Ο λόγος δεν θυμίζει τόσο Serie A αλλά... Super League!

O απίστευτος λόγος για τον οποίο δέχτηκε πρόστιμο η Ρόμα

Κατά καιρούς, όσοι παρακολουθούμε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος έχουμε δει ουκ ολίγα περισταστικά απείρου κάλλους, με ομάδες να καταφεύγουν σε διάφορους τρόπους για να "ροκανίζουν" το χρόνο, όταν βρίσκονται μπροστά στο σκορ και "καίγονται" για να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Παίκτες παίζουν στο έδαφος με το παραμικρό κάνοντας τους τραυματίες, μπάλες που πέφτουν από την κερκίδα, ακόμα και ball-boys που δεν είναι και τόσο... συνεργάσιμα έχουν δει τα μάτια μας, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζουμε πως αυτά τα κόλπα δεν είναι ελληνικό προνόμιο.

O απίστευτος λόγος για τον οποίο δέχτηκε πρόστιμο η Ρόμα

Αυτό τουλάχιστον μας δείχνει η απόφαση του Ιταλού αθλητικού δικαστη, με την οποία έγινε γνωστό την Τρίτη (21/11) πως η Ρόμα είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει 2.500 ευρώ ως πρόστιμο για το τελευταίο "Derby della Capitale" κόντρα στην Λάτσιο.

Όχι όμως για επεισοδιακή συμπεριφορά των τιφόζι της όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι αλλά για το γεγονός πως τα παιδιά που ήταν επιφορτισμένα να επιστρέφουν τη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο το έκαναν υπερβολικά αργά όταν το ματς είχε μπει στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως η Ρόμα μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο προηγούμενη 2-1, με την Λάτσιο όμως να έχει μειώσει στο 72ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσίρο Ιμόμπιλε και να έχει "βάλει φωτιά" ξανά στο ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK