Ο απίθανος Καρσελά κάνει θαύματα στη Σταντάρ

Η "ελληνική" αρμάδα του βέλγικου πρωταθλήματος μ' έναν τελειωμένο Σα Πίντο κι έναν αναγεννημένο Καρσελά έκανε μεγάλο διπλό στις Βρυξέλλες και έγινε φαβορί για το δεύτερο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ασυναγώνιστες επιδόσεις στα πλέι οφ.

Ο απίθανος Καρσελά κάνει θαύματα στη Σταντάρ

Πρόλαβε το τρένο των πλέι οφ πριν σφυρίξει τρεις και με 19 από τους διαθέσιμους 24 βαθμούς ως τώρα και γκολ 19-8 έφτασε να διεκδικεί ακόμη και τον τίτλο! Μετά το 3-1 της Μπριζ στο Σαρλερουά, μοιάζει απίθανο, ωστόσο η Σταντάρ Λιέγης είναι πλέον δεύτερη έχοντας μάλιστα το αβαντάζ για τη θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τη μεγάλη νίκη την έκανε την Πέμπτη, επικρατώντας 3-1 (σκορ που μπορούσε να είναι ευρύτερο) της Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες, και την προσπέρασε στην κατάταξη.

Το σημείο καμπής βέβαια ήταν εκείνος ο προ διμήνου τελικός κυπέλλου με την Γκενκ και το 1-0 στην παράταση.

Αν και ο Ρικάρντο Σα Πίντο είχε... μάθει ότι τελειώνει (θα τον αντικαταστήσει ο Μισέλ Πρεντόμ στο τέλος της σεζόν) η Σταντάρ απελευθερώθηκε. Σαν να 'διωξε κάθε βαρίδι από πάνω της, έχοντας εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη και σώσει μια κακή στα 3/4 σεζόν.

Την άλλαξε πολύ και ο Μεντί Καρσελά, ο οποίος μετά τις 3/2 που ντεμπούταρε έχει μετρήσει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 5 γκολ και... αμέτρητες ασίστ! Οι δύο τελευταίες στο παιχνίδι της Πέμπτης. Και οι δύο στο Εντμίλσον Ζούνιορ για το 1-0 και το 3-1. Πώς να μην πανηγυρίζει στο twitter...

Ενδιάμεσα ο σκόρερ είχε φτιάξει το δεύτερο γκολ για τον Εμόν.

Τι έκαναν οι έτεροι... Έλληνες της παρέας; Το κατά δύναμιν. Ο Λαΐφης (τον οποίο η Σταντάρ αγόρασε ήδη από τον Ολυμπιακό) ήταν Κέρβερος πίσω, ο Τσίμιροτ δεν σταμάτησε να τρέχει, ο Εμποκού έκανε τις κούρσες του, ενώ ο Κουτρουμπής ήρθε αντί του Κογκολέζου στο 77' και θωράκισε τα μετόπισθεν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK