Ο αποκλεισμός του Κασίγιας φοβίζει τον... Μπουφόν

Η Ιταλία υποδέχεται την Ισπανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ και ο Μπουφόν δεν θέλει να... συναντήσει τον Μοράτα. Την ίδια ώρα θεωρεί πως ο Κασίγιας του "στέλνει μήνυμα".

Ο αποκλεισμός του Κασίγιας φοβίζει τον... Μπουφόν

Αναμφίβολα το ματς που ξεχωρίζει τις προσεχείς ημέρες όσον αφορά στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018 είναι αυτό της Ιταλίας με την Ισπανία, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται τρεις μήνες μετά το ραντεβού τους στους "16" του Euro 2016 όπου οι "ατζούρι" είχαν θριαμβεύσει με 2-0 και πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

"Έχουμε την ίδια θέληση για να πάρουμε το αποτέλεσμα με κάθε κόστος. Περιμένω μία Ισπανία πληγωμένη από την ανάμνηση του Ευρωπαϊκού, έχει πάντως ανοίξει έναν νέο κύκλο όπως και εμείς.

Ο αποκλεισμός του Κασίγιας φοβίζει τον... Μπουφόν

Θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και ταπεινοί", δήλωσε αρχικά για το παιχνίδι ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος στη συνέχεια έκανε ξεχωριστή αναφορά για τον άλλοτε συμπαίκτη του Άλβαρο Μοράτα, λέγοντας:

"Εάν δεν παίξει θα είμαι χαρούμενος. Ο Άλβαρο είναι ένας παίκτης που ξέρει να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα σε σημαντικούς αγώνες. Είναι επίσης παράξενο που δεν θα δω τον Ίκερ στο γήπεδο (σ.σ. δεν τον κάλεσε ο Λοπετέγκι).

Αυτό είναι σημάδι για μένα, είναι λογικό. Αυτή είναι η ζωή ενός αθλητή, πρώτα είναι πρωταγωνιστής και μετά θεατής. Θα πρέπει να προετοιμαστώ και εγώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK