Ο απόλυτος ΣΕΒΑΣΜΟΣ διδάχτηκε στο Γιουβέντους-Πόρτο

Το φινάλε του Γιουβέντους-Πόρτο προσέφερε το highlight στο συγκεκριμένο ζευγάρι, με έναν φαν των "μπιανκονέρι" και έναν των "δράκων" να κερδίζουν καθολικό χειροκρότημα (VIDEO).

Porto's goalkeeper Iker Casillas, right, and Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon hug each other at the end of the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Porto and Juventus at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte)
Porto's goalkeeper Iker Casillas, right, and Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon hug each other at the end of the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Porto and Juventus at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Η Γιουβέντους δεν δυσκολευτηκε να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League επικρατώντας με συνολικό σκορ 3-0 της Πόρτο, ωστόσο το γεγονός της χθεσινής βραδιάς (14/3) δεν ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς απέναντι στους Πορτογάλους αλλά το τρομερό fair play που έγινε μεταξύ δύο οπαδών στο φινάλε.

Όλα έγιναν όταν ένας οπαδός της Πόρτο αποφάσισε να σκαρφαλώσει τα κάγκελα που τον χώριζαν από την κερκίδα που φιλοξενούσε τους οπαδούς της Γιουβέντους και πήδηξε σε αυτή για να πλησιάσει έναν τιφόζο των Τορινέζων, με τους δύο τους να ανταλλάσουν κασκόλ, όχι μόνο χωρίς να προκληθεί το παραμικρό παρατράγουδο από κάποιον περισσότερο θερμόαιμο αλλά και να κερδίσουν χειροκρότημα από όλους όσους βρίσκονταν στις δύο θύρες, φανς και των δύο ομάδων.

Συμπέρασμα; Ο αθλητισμός δεν χωρίζει μόνο, ενίοτε ενώνει. Το έδειξαν άλλωστε και μέσα στον αγωνιστικό χώροι οι δύο τερματοφύλακες-θρύλοι, Τζανλουίτζι Μπουφόν και Ίκερ Κασίγιας, με τον θερμό εναγκαλισμό τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK