Ο Αραούχο κάλεσε τον Χιμένεθ στην Λας Πάλμας!

Στην Ισπανία βρίσκεται πλέον ο Σέρχιο Αραούχο και με δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο ξεκαθάρισε λίγο πολύ τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα με την καριέρα του. Μίλησε μάλιστα για το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ τον οποίο θα ήθελε πολύ να έχει στο πλευρό του.

Ο Αραούχο κάλεσε τον Χιμένεθ στην Λας Πάλμας!

Συνέντευξη στο udlaspalmas.net παραχώρησε ο Σέρχιο Αραούχο που βρίσκεται στα Κανάρια Νησιά. Ο Αργεντινός φορ μπήκε... δυναμικά, δηλώνοντας: " Τώρα σκέφτομαι τις διακοπές. Όταν θα πρέπει να εμφανιστώ στην ομάδα, θα το κάνω. Δεν είναι δυνατόν να κλείσω την πόρτα στη Λας Πάλμας. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και ο σύλλογος θέλει να το εξαντλήσω. Θέλω να φορέσω ξανά τη φανέλα με το νούμερο 10..."

Για τους λόγους που θέλει να επιστρέψει στην ομάδα του είπε: " Είναι το συμβόλαιο, είναι η κόρη μου, είναι οι συμπαίκτες μου. Υπάρχουν φορές που ούτε εγώ καταλαβαίνω για ποιο λόγο θέλω να επιστρέψω. Όλοι μου λένε να μην γυρίσω, ότι είμαι τρελός. Αλλά το θέλω πολύ. Αν η ομάδα είναι καλή, με τη σωστή νοοτροπία και με έναν καλό προπονητή μπορούμε να παλέψουμε για την άνοδο."

Όσον αφορά το... τιτίβισμα του Λίτο Χιμένεθ πως ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στο στόχαστρο της Λας Πάλμας, ο "Τσίνο" τόνισε: " Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα. Με έκανε να δω τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Χάρη σε αυτόν πέρασα πολύ καλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Θα χαιρόμουν να τον δω στη Λας Πάλμας του χρόνου. Θα ήταν ένα πλεονέκτημα η παρουσία του. Για εμένα και για την ομάδα πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ να πάρουμε την άνοδο."

Παρότι πολύ νωρίς και με το ρεπορτάζ από την Ισπανία ν' αναφέρει ότι για τον Αραούχο ενδιαφέρονται πάρα πολλές ομάδες, εκείνος με τις δηλώσεις του δείχνει ότι βάζει τους όρους του για παραμονή στα Κανάρια, διαφημίζοντας παράλληλα τον Μανόλο Χιμένεθ και την καλή δουλειά που κάνει!

News 24/7

24MEDIA NETWORK