O Άρης του 90' και η Δόξα του Πετρογκόλ

Κάλιο αργά παρά ποτέ λέει η γνωστή παροιμία και ο Άρης κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από τα Τρίκαλα με γκολ του Παυλίδη στο 90'. Ο Αντώνης Πετρόπουλος από την άλλη, οδηγεί την ανανεωμένη Δόξα Δράμας από νίκη σε νίκη.

FOOTBALL LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα των Τρικάλων με τον Άρη, οι "κίτρινοι" είδαν τον Χαράλαμπο Παυλίδη να λύνει τον γόρδιο δεσμό και να νικάει τον Αποστολίδη για το 0-1. Ένα σκορ που έδωσε τη δεύτερη σερί νίκη στον Άρη στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Άλλες δύο ομάδες μετρούν μέχρι στιγμής το 2/2 στο πρωτάθλημα. Η Παναχαϊκή, η οποία μάλιστα επικράτησε με 3-0 της Καλλιθέας και δεν έχει δεχθεί καν γκολ στα πρώτα δύο ματς, αλλά και η Δόξα Δράμας. Μια ομάδα αρκετά ανανεωμένη φέτος, η οποία έχει την τύχη να διαθέτει στο ρόστερ της έναν από τους πιο τίμιους σκόρερ των τελευταίων χρόνων στα ελληνικά γήπεδα.

Ο λόγος φυσικά για τον Αντώνη Πετρόπουλο, γνωστό ως Πετρογκόλ. Ο φορ λοιπόν της Δόξας άνοιξε το σκορ κόντρα στον Αιγινιακό για να έρθει στη συνέχεια το γκολ από τον Ματσούκα για το 0-2.

News 24/7

24MEDIA NETWORK