Ο Αρουαμπαρένα στην ΑΕΚ!

Ενίσχυση από την Αργεντινή, μέσω Ισπανίας, για την ΑΕΚ. Η Ενωση ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 32χρονου Αργεντινού αριστερού μπακ Μάρτιν Αρουαμπαρένα από τη Βιγιαρεάλ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.  Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη.

Ο Αρουαμπαρένα στην ΑΕΚ!
Μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε την Τετάρτη η ΑΕΚ. Η Ενωση ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μάρτιν Αρουαμπαρένα από τη Βιγιαρεάλ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Mετά τη φυγή του Μπρούνο Τσιρίλο λοιπόν η ΑΕΚ κερδίζει τόσο σε επικοινωνιακό πεδίο, όσο και σε επίπεδο ουσίας. Η ομάδα ενισχύθηκε με έναν παίκτη αξίας και μάλιστα σε μία θέση που η Ενωση έχει πρόβλημα, σε αυτή του αριστερού μπακ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Rodolfo Martin Arruabarrena. Ο Αργεντίνος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2+1 χρόνων.

Ο Rodolfo Martin Arruabarrena, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, δήλωσε στο aekfc.gr «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ξεκινάω μια συνεργασία με την ΑΕΚ. Γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, ένας σύλλογος που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί πολύ. Γνωρίζω, επίσης, ότι με βάση τα δεδομένα της, τη φετινή χρονιά η ομάδα έκανε μια εξαιρετική πορεία στο Champions League.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ είχαν οι συζητήσεις που έκανα με τον προπονητή κ. Lorenzo Serra Ferrer και η συζήτηση που πραγματοποίησα με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ντέμη Νικολαϊδη. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την οικονομική προσφορά που μου έγινε από την ΑΕΚ, όμως δεν ήταν αυτό που μέτρησε στην απόφαση μου, αλλά το καθαρά αθλητικό κομμάτι.

Στόχος μου τώρα είναι να γίνει μια πολύ καλή προετοιμασία το καλοκαίρι. Έπειτα να έχουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο Champions League και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε τη νέα αγωνιστική χρονιά να στεφθούμε πρωταθλητές».

News 24/7

24MEDIA NETWORK