Ο Αρτέτα μίλησε για το ενδεχόμενο Εμπαπέ

Οι εξελίξεις με τον Γάλλο σούπερ σταρ φαίνεται πως οδεύουν προς μια συγκεκριμένη οδό.

Arsenal's manager Mikel Arteta reacts just before the start of the English Premier League soccer match between Arsenal and Fulham at Craven Cottage stadium in London, Sunday, Dec. 31, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's manager Mikel Arteta reacts just before the start of the English Premier League soccer match between Arsenal and Fulham at Craven Cottage stadium in London, Sunday, Dec. 31, 2023. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η Βόμβα, αν και αναμενόμενη για πολλούς, που πυροδότησε ο Εμπαπέ με την απόφασή του να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν έχει δημιουργήσει ερωτήματα για το ποιος θα είναι εν τέλει ο επόμενος σταθμός.

Ο Μίκαελ Αρτέτα ρωτήθηκε για το αν υπάρχει “καπνός” ανάμεσα στην Άρσεναλ και τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή, όπως υποστηρίζεται τελευταία από αρκετά δημοσιεύματα.

Ο προπονητής των “Κανονιέρηδων” μας έδωσε μία καλύτερη εικόνα για το τι πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Ο Αρτέτα παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν αναμένεται να γίνει μία τέτοια μετακίνηση στο Έμιρεϊτς. Ο Ισπανός δήλωσε ότι "Όταν υπάρχει ένας παίκτης αυτού του διαμετρήματος πρέπει πάντα να είμαστε ανοιχτοί για συζήτηση. Αλλά φαίνεται πως το πράγμα οδεύει αλλού".

Συμπέρασμα

Αυτό που γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι πως δύσκολα ο Εμπαπέ θα καταλήξει σε ομάδα της Premier League και δη στην Άρσεναλ, καθώς φέρεται η Ρεάλ να έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του. Αν αυτό όντως ισχύει, τότε ουσιαστικά απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις στο τέλος της σεζόν οι οποίες θα βάλλουν ένα τέλους σε αυτό το, τεράστιο σε διάρκεια, μεταγραφικό σίριαλ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Μπάγερν κοιτά προς Τσάμπι Αλόνσο, ο Τούχελ στον αέρα

Η Παρί ήταν έτοιμη από τον Δεκέμβριο για το διαζύγιο με τον Εμπαπέ, πάει για τρεις top μεταγραφές

News 24/7

24MEDIA NETWORK