Ο Αστέρας δεν φοβάται την Νάπολι, ας είναι καλά ο κατάσκοπος!

Αν κάποιοι θεωρούν πως ο Ερυθρός Αστέρας θα παίξει το ρόλο του σάκου του μποξ για Λίβερπουλ, Παρί και Νάπολι, μάλλον δεν έχουν ακούσει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς που υποσχέθηκε μεγάλες μάχες!

Red Star's coach Vladan Milojevic gives directions to his players during the Europa League group H soccer match between Bate and Red Star Belgrade at the Borisov-Arena stadium in Borisov, Belarus, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Sergei Grits)
Red Star's coach Vladan Milojevic gives directions to his players during the Europa League group H soccer match between Bate and Red Star Belgrade at the Borisov-Arena stadium in Borisov, Belarus, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο πιο δύσκολος από τους οκτώ ομιλους του φετινού UCL είναι αυτός στον οποίο συμμετέχουν Λίβερπουλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Νάπολι και Ερυθρός Αστέρας, καθώς όλες αυτές οι ομάδες έχουν σχεδόν το απόλυτο των βαθμών στα πρωταθλήματά τους, με μοναδική εξαίρεση την ήττα της Νάπολι από την Σαμπντόρια στην Γένοβα.

Η ομάδα που έχει τον τίτλο του απόλυτου αουτσάιντερ δεν μπορεί να είναι άλλη από αυτήν του Βελιγραδίου που επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης μετά από πάρα πολλά χρόνια απουσίας, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς από την πλευρά του να στέλνει πάντως μήνυμα πως μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα για τους αντιπάλους τους...

"Ανυπομονούμε, είναι ένα παιχνίδι που σημαίνει πολλά για μας. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ένας μεγάλος σύλλογος, το λέει η ιστορία του, και εμείς μπορέσαμε να τον φέρουμε στο επίπεδο που αξίζει.

Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό έχοντας και την υποστήριξη του κόσμου μας. Δεν θέλουμε να περιοριστούμε στην απλή συμμετοχή.

Πολλοί παίκτες μας απέρριψαν σημαντικές προτάσεις για να μείνουν εδώ", δήλωσε ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου, για να αναφερθεί κατόπιν στην πρεμιέρα της ομάδας του κόντρα στην Νάπολι του Κάρλο Αντσελότι.

"Τον σέβομαι πολύ, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Το δείχνει η καριέρα του, οι σύλλογοι που έχει προπονήσει και τα τρόπαια που έχει κατακτήσει. Μπορώ να μάθω πολλά από εκείνον και θα είναι μία ωραία πρόκληση να τον αντιμετωπίσω.

Η Νάπολι άγγιξε πέρυσι το σκουντέτο και ξέρουμε πόσο ανταγωνιστική είναι η Serie A, και φέτος είναι εκ το φαβορί να το κατακτήσει. Εμείς όμως θα παίξουμε χωρίς φόβο...".

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ο Μιλόγεβιτς δεν έκρυψε πάντως ότι μίλησε και με έναν προπονητή που γνωρίζει απ'έξω και ανακατωτά το ιταλικό πρωτάθλημα.

"Ανταλλάξαμε αρκετές πληροφορίες και τον ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές που μου έδωσε", δήλωσε αναφορικά με τον συμπατριώτη του ο Μιλόγεβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK