Ο αστεράτος Ντοναρούμα είχε... άστρο το VAR και ο Κουτρόνε το μαγικό ραβδί

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα, που πήρε κατά... λάθος τη θέση του Τζίτζι στο ντέρμπι κυπέλλου με την Ίντερ, το δικό του αυτογκόλ που ακυρώθηκε μετά από χρήση του video, και το γκολ του Κουτρόνε που έκρινε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο αστεράτος Ντοναρούμα είχε... άστρο το VAR και ο Κουτρόνε το μαγικό ραβδί
Ντοναρούμα

Κρύος ιδρώτας έλουσε τον Αντόνιο Ντοναρούμα όταν η μπάλα, από δική του... στραβοκλωτσιά κατέληξε στα δίχτυα της Μίλαν!

Αναμενόμενο, αν μη τι άλλο, το συναίσθημα όταν στο ντεμπούτο του στην 11άδα των "ροσονέρι" ήταν αυτός που έφταιγε για το 1-0 της Ίντερ στο 24', αφού δεν είχε αντιδράσει όπως θα έπρεπε στην κεφαλιά του Πέρισιτς.

Έλα όμως που ο αφανής διαιτητής, το VAR, είχε αντίθετη άποψη. Και... υπέδειξε στον Μάρκο Γκούιντα πως ο (εκτεθειμένος) Αντρέα Ρανόκια επηρέαζε το οπτικό πεδίο του Ιταλού τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα το γκολ να μην μετρήσει.

Ένα "ουφ" μόλις είχε ξεφύγει από το στόμα του πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είχε βρεθεί στο αρχικό σχήμα λόγω του τραυματισμού στη γάμπα του Στοράρι κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης...

Η φάση αυτή έμελλε να παίξει κομβικό ρόλο, αφού οι "νερατζούρι" δεν απέκτησαν πλεονέκτημα και μετά από εκατέρωθεν ευκαιρίες, η πρόκριση κρίθηκε στην παράταση. Το γκολ του πιτσιρικά Κουτρόνε στο 104' διαμόρφωσε το τελικό 1-0 και η Μίλαν πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Εκεί που θα βρει τη Λάτσιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK