Ο ασυμβίβαστος Λιβάγια αρνείται την Κροατία!

"Δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα στην Κροατία και δεν σκέφτομαι να πάω" είπε ο, Μάρκο Λιβάγια όταν ρωτήθηκε για την πιθανή κλήση του στην ομάδα του Ντάλιτς. Το Contra.gr μίλησε με τον μάνατζέρ του Βιτσένζο Καβαλιέρε και έμαθε λεπτομέρειες για το... άκυρο στην Κροατία αλλά και την... παραμονή του στην Ένωση.

Ο ασυμβίβαστος Λιβάγια αρνείται την Κροατία!

Ο Μάρκο Λιβάγια διάγει εξαιρετική περίοδο στην ΑΕΚ, καταφέρνοντας να γίνει μέχρι και τραγούδι στα χείλη των οπαδών της Ένωσης. Το ποιοτικό άγγιγμα του στην μπάλα, το γεγονός ότι πρέπει να τον "σκοτώσεις" για να του την πάρεις και το προφίλ του "κακού παιδιού" τον έχουν κάνει εξαιρετικά αγαπητό στις τάξεις των "κιτρινόμαυρων".

Στο πλαίσιο της διπλής "μάχης" Ελλάδας - Κροατίας για τα μπαράζ του Μουντιάλ και σε συνδυασμό με το γκολ που σκόραρε κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο πρωταγωνιστής πλέον Μάρκο Λιβάγια ρωτήθηκε από τον ελληνικό Τύπο για το ενδεχόμενο να κληθεί κι αυτός κάποια στιγμή στους "καρό".

Όταν άκουσε τη σχετική ερώτηση το πρόσωπό του άλλαξε όψη, το χαμόγελο ακολούθησε... στράβωμα των χειλιών και η απάντηση που ήρθε... καρφί: " Δεν το σκέφτομαι. Συμβαίνουν πράγματα εκεί που δεν μου αρέσουν."

Σαφώς στο πλαίσιο της ενωσίτικης χαράς για τη νίκη στο ντέρμπι, η ατάκα του Μάρκο Λιβάγια πέρασε στο περιθώριο και κυριάρχησαν όλα όσα γράφτηκαν για την ΑΕΚ και το ενδεχόμενο της παραμονής του. Το Contra.gr μίλησε με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή Βιτσένζο Καβαλιέρε, ρίχνοντας φως στην υπόθεση Λιβάγια - Κροατία και το μέλλον του στην ΑΕΚ.

Ο ασυμβίβαστος Λιβάγια αρνείται την Κροατία!
EUROKINISSI

ΘΕΛΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΟΧΙ... ΙΝΤΡΙΓΚΑ

Στον ασυμβίβαστο Μάρκο Λιβάγια αρέσει το ποδόσφαιρο, όχι οι ίντριγκες και η περίεργη ατμόσφαιρα, αυτό καταλάβαμε από την αντίδραση του ίδιου, αλλά και του εκπροσώπου του στη σχετική ερώτηση:

" Σκέφτεται την κατάσταση που επικρατεί και τον ενοχλεί. Η ατμόσφαιρα στην εθνική Κροατίας είναι περίεργη, όπως επίσης και στην Ομοσπονδία ποδοσφαίρου εκεί..."

Είναι γνωστό πως στους "καρό" επικρατεί πράγματι ένα... μυστήριο κλίμα, καθώς η πολιτική καλύπτει το ποδόσφαιρο με ακραία στοιχεία να κάνουν την εμφάνισή τους συχνά πυκνά όταν αγωνίζεται η εξαιρετικά ταλαντούχα αντίπαλος της Εθνικής μας, Κροατία.

Από απειλές σε δημοσιογράφους μέχρι "κόψιμο" παικτών γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για την κατάσταση που επικρατεί στο κροατικό ποδόσφαιρο.

"ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ"

Ο Ιταλός ατζέντης είναι πεπεισμένος ότι ο πελάτης του θα κληθεί στην εθνική!

" Πρέπει να τον καλέσουν. Το θεωρώ πολύ πιθανό να γίνει σύντομα, γιατί ο Μάρκο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ και ειδικότερα στα ντέρμπι όπως με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ ενώ στην Ευρώπη με τα γκολ και τις ασίστ του κάνει τη διαφορά."

Ο ασυμβίβαστος Λιβάγια αρνείται την Κροατία!

ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ...

Για το τέλος αφήσαμε τα της ΑΕΚ για τα οποία ο Καβαλιέρε επιβεβαίωσε τη συνάντησή του με τους ανθρώπους της Ένωσης κατά τη επίσκεψή του στη χώρα μας για να παρακολουθήσει το ματς με τη Μίλαν.

" Μιλήσαμε για το μέλλον του Μάρκο με την ΑΕΚ. Η ομάδα έχει το δικαίωμα να τον αγοράσει αλλά είναι νωρίς ακόμη για να συζητάμε τέτοια θέματα. Θα δούμε τι θα γίνει... Θα ήθελα απλά να τον βλέπω να παίζει περισσότερα 90λεπτα γιατί είναι αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και το αξίζει!"

Photo Credits: AP Photo/Gero Breloer

News 24/7

24MEDIA NETWORK