Ο Αθανασιάδης θυμήθηκε πώς να σκοράρει έπειτα από δύο χρόνια

Πέρασαν δύο χρόνια παρά δύο ημέρες από την τελευταία φορά που ο Στέφανος Αθανασιάδης σκόραρε σε επίσημο αγώνα. Και παραλίγο να μην σπάσει η κατάρα ούτε τώρα, στο Απόλλων Λάρισας-ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης του Απόλλωνα Λάρισας πανηγυρίζει με συμπαίκτες του γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκη για τη Super League 2 2020-2021 στην 'AEL FC Arena' | Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021
Ο Στέφανος Αθανασιάδης του Απόλλωνα Λάρισας πανηγυρίζει με συμπαίκτες του γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκη για τη Super League 2 2020-2021 στην 'AEL FC Arena' | Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021 EUROKINISSI SPORTS/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ

Μπορεί ένας από τους κορυφαίους Έλληνες γκολτζήδες των προηγουμένων ετών να πανηγυρίζει γκολ έπειτα από 2 χρόνια ανομβρίας; Γίνεται να μετράει 4 γκολ πρωταθλήματος από τη σεζόν 2016-2017 μέχρι τώρα; Αν πρόκειται για την ιδιαίτερη περίπτωση του Στέφανου Αθανασιάδη, γίνεται.

Ο 32χρονος επιθετικός σκόραρε στη νίκη του Απόλλωνα Λάρισας επί της ΑΕ Καραϊσκάκης για την 6η αγωνιστική της Super League 2, εκεί που όλα έδειχναν ότι θα συνεχιστεί η προσωπική κατάρα. Πριν από το γκολ είχε προηγηθεί μια φάση-μαχαιριά στην ψυχολογία του. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι (με επεισοδιακό τρόπο) και την εκτέλεση ανέλαβε ο πρώην διεθνής άσος. Όμως έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι κι έχασε ίσως την πιο μεγάλη ευκαιρία που του είχε παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια.

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, είχε έρθει η ώρα της λύτρωσης. Το ρολόι του 'AEL FC Arena' έδειχνε το 41ο λεπτό και ύστερα από κεφαλιά του Βαγγέλη Μόρα που απέκρουσε ο Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου, ο Αθανασιάδης πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε σε κενή εστία.

Ήταν το πρώτο τέρμα του γενικά από τις 9 Φεβρουαρίου 2019, όταν σκόραρε για τον ΠΑΣ κόντρα στον Παναθηναϊκό στους 'Ζωσιμάδες', μία κατηγορία πιο ψηλά. Ήταν το 116ο τέρμα του σε 373 αγώνες στη διασυλλογική καριέρα και το γκολ που άνοιξε το δρόμο στην ομάδα του για τη νίκη με 3-0, την πρώτη φετινή, που την 'ξεκολλά' από την τελευταία θέση στην οποία βρισκόταν (και όπου έμειναν οι Αρτινοί, ύστερα από το ντέρμπι ουραγών). Ίσως ήταν κι ένα γκολ που σημαίνει πολλά περισσότερα για τον Αθανασιάδη από τους 3 βαθμούς της νίκης, όπως φανερώνει η κραυγή του κατά τους πανηγυρισμούς.


News 24/7

24MEDIA NETWORK