Ο ατομιστής Μπέιλ ξαναχτυπά! (VIDEO)

Την οργή του Χάμες Ροδρίγες (αλλά και των οπαδών της Ρέαλ) προκάλεσε ο Γκάρεθ Μπέιλ, όταν έκλεψε την μπάλα σχεδόν μέσα από τα πόδια του Κολομβιανού, σπαταλώντας μια τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του κόντρα στην Σοσιεδάδ.

Gareth Bale will be missing when Real Madrid take on Liverpool on Wednesday night
Gareth Bale will be missing when Real Madrid take on Liverpool on Wednesday night GARETH BALE WILL BE MISSING WHEN REAL MADRID TAKE ON LIVERPOOL ON WEDNESDAY NIGHT

Λίγα λεπτά μετά το δεύτερο γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Σοσιεδάδ στο πρώτο ημίχρονο, οι Μαδριλένοι έφτασαν μια "ανάσα" από το 3-1.

Ωστόσο χάρη σε μια "έμπνευση" του Γκάρεθ Μπέιλ, σπαταλήθηκε μια σπουδαία ευκαιρία. Ο Μπενζεμά γύρισε υπέροχα την μπάλα στην περιοχή, βλέποντας μόνο του τον Χάμες Ροδρίγες. Πριν προλάβει όμως ο Κολομβιανός να κοντρολάρει την μπάλα, μπήκε στην φάση ο Μπέιλ, παίρνοντάς του στην ουσία την μπουκιά από το στόμα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχασε και το γκολ με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο γκολκίπερ! Δείτε την απίστευτη χαμένη ευκαιρία:

Όπως ήταν φυσικό, η επιλογή του Μπέιλ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μέσω twitter.

Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ουαλός κάνει κάτι αντίστοιχο, μιας και στο παρελθόν τα "έχει ακούσει" από τον Ρονάλντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK