O Ατρόμητος θα ζητήσει να καταθέσει ο Πίντο!

Προ των ευθυνών του αναμένεται να θέσει τον Ρικάρντο Σα Πίντο ο Ατρόμητος.

O Ατρόμητος θα ζητήσει να καταθέσει ο Πίντο!
INTIME SPORTS

Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και ένα από αυτά προβλέπει ότι θα σταλεί ειδοποίηση στον Πορτογάλο προπονητή να καταθέσει στην ελληνική δικαιοσύνη για την υπόθεση που αφορά τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλο.

Στον Ατρόμητο θεωρούν αδιανόητη κάθε άλλη εξέλιξη και συμπληρώνουν ότι "θα πρέπει οπωσδήποτε ο Σα Πίντο να τοποθετηθεί ξεκάθαρα". Το αν θα έρθει ο Πορτογάλος τεχνικός στην Ελλάδα ή θα προτιμήσει το υπόμνημα, αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Η οργή, παράλληλα, στο στρατόπεδο των Περιστεριωτών για τον Τάκη Φύσσα που φέρεται ότι κατέθεσε για τη συγκεκριμένη απόφαση είναι δεδομένη. Μπορεί ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού να μην κατονομάζεται στην ανακοίνωση ωστόσο η ακόλουθη φράση τα λέει όλα: "Όσο για τον εμπνευστή αυτής της κατηγορίας να είστε σίγουροι ότι θα κληθεί να αποδείξει τα όσα λέει πολύ σύντομα ενώπιον της Δικαιοσύνης".

Εξάλλου από το περιβάλλον της διοίκησης του Ατρομήτου λέγονται τα εξής: "Δεν φορούν παντελόνια και προσπαθούν να μετακυλήσουν τις μεγάλες ευθύνες τους σε τρίτους. Δεν θα τους περάσει. Όλοι μας έπλεκαν το εγκώμιο στις μεταξύ μας συζητήσεις για την ομάδα μας. Τώρα ξαφνικά τι έγινε;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK