Ο Ατσούν συμφώνησε να εξαγοράσει τη Χαλ έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ

Η Daily Mail αναφέρει ότι ο Αιγύπτιος ιδιοκτητής της Χαλ, Ασέμ Ασλάμ, έκανε αποδεκτή την πρόταση του Ατσούν Ιλιτσαλί για την εξαγορά της ομάδας, έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ατσούν συμφώνησε να εξαγοράσει τη Χαλ έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Ατσούν Ιλιτσαλί, ο οποίος δραστηριοποίεται και στην Ελλάδα στον τομέα των ΜΜΕ, ήρθε σε συμφωνία με τον Ασέμ Ασλάμ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των δικαιωμάτων της Χαλ, όμαδα της Championship, για 35 εκατομμύρια ευρώ (30 εκατομμύρια λίρες), όπως αναφέρει δημοσίευμα της "Daily Mail".

Ο Τούρκος μιντιάρχης είχε αποκαλύψεις τις προθέσεις του να μπει στην ομάδα από τον Σεπτέμβριο, τονίζοντας ότι στόχος είναι να αποτελείται η ομάδα σε μεγάλο βαθμό από Τούρκους, ενώ ο στόχος είναι η ομάδα να προκαλέσει κρότο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ατσούν θα δώσει επιπλέον 23 εκατομμυρία ευρώ (20 εκατομμύρια λίρες) αν η ομάδα ανέβει στην Premier League. Για να προχωρήσει το συγκεκριμένο σχέδιο, θα πρέπει να υποβληθεί σε αυστηρό έλεγχο ο Ατσούν για να ελεγχθούν τα χρήματα που θα δώσει στην ομάδα.

Ο Ατσούν είχε μπει στη Φορτούνα Σιτάρντ, ομάδα της Eredivisie, ωστόσο παρέμεινε στην ομάδα μόλις για έναν χρόνο, καθώς την περασμένη σεζόν και συγκεκριμένα τον Απρίλιο, πούλησε τις μετοχές της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK