Ο άτυχος Μίλικ είναι ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσε να έχει κανείς!

Ο Αρκάντιους Μίλικ έχει υποφέρει από τραυματισμούς και δεν θέλει ουδείς να υποφέρει όσο εκείνος, για αυτό προχώρησε σε σπάνια ενέργεια για να βοηθήσει φίλο του!

Napolis Arkadiusz Milik celebrates after scoring his second goal over Dynamo Kiev's Domagoj Vida during the Champions League Group B soccer match between Dynamo Kiev and Napoli at the Olympiyskiy stadium in Kiev, Ukraine, Tuesday, Sept. 13, 2016. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Napolis Arkadiusz Milik celebrates after scoring his second goal over Dynamo Kiev's Domagoj Vida during the Champions League Group B soccer match between Dynamo Kiev and Napoli at the Olympiyskiy stadium in Kiev, Ukraine, Tuesday, Sept. 13, 2016. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Αναντίρρητα ο Αρκάντιους Μίλικ είναι από τους πλέον προικισμένους φορ που κυκλοφορούν στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ταυτόχρονα όμως διεκδικεί και όσκαρ ατυχίας αφού λίγους μήνες μετά τη ρήξη χιαστού στο αριστερό του πόδι υπέστη ρήξη χιαστού και στο δεξί του γόνατο!

Το γεγονός πάντως ότι ο ίδιος έχει σταθεί άτυχος με αποτέλεσμα να αδυνατεί να βοηθήσει την Νάπολι δεν του αφαιρεί τη διάθεση προσφοράς, με τον Πολωνό επιθετικό να προχωράει σε μία πράξη που δείχνει το ήθος και το μεγαλείο του.

Όπως αποκάλυψε η πολωνική ιστοσελίδα "Sportowe Fakty", ο Μίλικ συγκινήθηκε βλέποντας τον Κόνραντ Νόβακ να τραυματίζεται σοβαρά το περασμένο καλοκαίρι και δεν δίστασε να πληρώσει εκείνος όλα τα έξοδα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Συγκεκριμένα, ο Μίλικ έδωσε 20.000 ευρώ προκειμένου ο συμπατριώτης του ποδοσφαιριστής να χειρουργηθεί στην ιδιωτική κλινική "Villa Stuart" από τον προφέσορα Μαριάνι, τον ίδιο μάλιστα που ανέλαβε να χειρουργήσει τον ίδιο μετά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη στο διάστημα που είναι στην Νάπολι.

Photo Credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

News 24/7

24MEDIA NETWORK