Ο Αυλωνίτης δεν ήρθε για... κομπάρσος

Η "επιθετική" διάθεση του... στόπερ Τάσου Αυλωνίτη λίγο μετά την υπογραφή του διετούς συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και η πίστη του για τη νέα σελίδα της καριέρας του.

Ο Αυλωνίτης δεν ήρθε για... κομπάρσος

Έτοιμος να διεκδικήσει πολύ γρήγορα τη θέση του στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη εμφανίστηκε ο Τάσος Αυλωνίτης στις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής πλέον του Παναθηναϊκού, θέλοντας να καθιερωθεί στην οπισθοφυλακή.

" Πρόσωπα γνωρίζω, τον προπονητή τον γνωρίζω. Δεν έχει τύχει να συνεργαστούμε ποτέ, όμως ξέρω ότι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Δεν μ' ενοχλεί που έρχομαι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών από άποψη φυσικής κατάστασης.

Από την πρώτη μέρα θα διεκδικήσω θέση στην ομάδα, άλλωστε γι' αυτό ήρθα. Να βοηθήσω όσο μπορώ όπως και όλα τα παιδιά να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Εύχομαι υγεία σε όλους και είμαι αισιόδοξος", τόνισε ο 27χρονος στόπερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με το "τριφύλλι", με απολαβές 20.000 ευρώ (!) τον πρώτο χρόνο και 120.000 ευρώ τον δεύτερο!

" Η επιλογή μου ήταν τα τελευταία δύο χρόνια να αγωνιστώ στο εξωτερικό και πήγα στη Χαρτς στη Σκωτία. Θα γύρναγα στην Ελλάδα μόνο για μία μεγάλη ομάδα. Ευτυχώς έστω και την τελευταία ημέρα βρέθηκε ο Παναθηναϊκός, ένα πολύ μεγάλο κλαμπ που πρωταγωνιστεί και θέλει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ στην ομάδα, μου αρέσει να είμαι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος", συμπλήρωσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK