Ο Αζάρ αποκάλυψε ποια ΔΕΝ θα είναι η επόμενη ομάδα του...

Οι φήμες περί εξόδου του από τη Τσέλσι το προσεχές καλοκαίρι "οργιάζουν" με Ρεάλ και Παρί να τον "καλοβλέπουν". Όμως ο Αζάρ αποκάλυψε σε ποιον μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ στη καριέρα του, γελώντας μάλιστα στο άκουσμά του (VIDEO).

Chelsea's Eden Hazard waits for a free kick to be taken during their English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April, 1, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Eden Hazard waits for a free kick to be taken during their English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April, 1, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP IMAGE

Δεν είναι μόνο τα σενάρια περί αποχώρησης του Αντόνιο Κόντε από τη Τσέλσι. Ο αστέρας της αγγλικής ομάδας, Εντέν Αζάρ, πιθανολογείται ότι θα δεχτεί "κρούση" από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους το προσεχές καλοκαίρι, με Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν να "καραδοκούν" για την απόκτησή του.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια που ο Βέλγος κουρευόταν, ξεκαθάρισε σε live video στο κινητό του, σε ποιο κλαμπ δεν πρόκειται να πάει ποτέ στη καριέρα του, κάνοντας τους οπαδούς των "μπλε" λιγάκι πιο... ευτυχισμένους.

Σε ερώτηση λοιπόν φίλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το αν ο 27χρονος μεσοεπιθετικός πρόκειται να μεταγραφεί στους "κόκκινους διαβόλους", ο Αζάρ "ξέσπασε" σε γέλια, απαντώντας " Για κανέναν λόγο", προσθέτοντας " Τσέλσι, μωρό μου!".

Τα πρώτα του λόγια αποκάλυψαν πως δεν θα μετακομίσει σίγουρα στο Μάντσεστερ για λογαριασμό των "μπέμπηδων", ενώ η τελευταία του φράση, ίσως αποτελεί σημάδι ότι ο άσος της Τσέλσι θα παραμείνει στο Λονδίνο και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κλαμπ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΖΑΡ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK