Ο Αζάρ "κάρφωσε" δημόσια τον Κόντε

Λίγες ώρες μετά τα σενάρια περί απομάκρυνσής του από την Τσέλσι, ο Αντόνιο Κόντε άκουσε τον Αζάρ να παραπονιέται δημόσια για τη θέση που τον χρησιμοποιεί! Διαβάστε το story.

Ο Αζάρ "κάρφωσε" δημόσια τον Κόντε

O Αντόνιο Κόντε ξεκίνησε με "3 στα 3" στον πάγκο της Τσέλσι όμως το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες. Πρώτα ήρθαν οι δύο κολλητές ήττες στα ντέρμπι με Λίβερπουλ και Άρσεναλ, ακολούθησαν τα σενάρια που τον θέλουν ως πρώτο φαβορί για τον επόμενο απολυθέντα τεχνικό στην Premier League ενώ ως "κερασάκι στην τούρτα" ήρθαν οι δηλώσεις του Εντέν Αζάρ που διαμαρτύρεται για τη θέση που αγωνίζεται.

"Μου αρέσει να παίζω ως Νο 10. Μερικές φορές όμως στην Τσέλσι παίζουμε σύστημα που δεν έχει δεκάρι. Δεν ξέρω αν θα παίξω σε αυτή τη θέση στην Τσέλσι. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή!", δήλωσε με συνέντευξή του στην "Daily Mail" ο Βέλγος άσος και πρόσθεσε:

Ο Αζάρ "κάρφωσε" δημόσια τον Κόντε

"Παίζω στα αριστερά της επίθεσης και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό. Δεν νομίζω ότι η Τσέλσι θέλει να αλλάξει μόνο για μένα, ώστε να παίξω ως Νο 10. Νομίζω ότι παίζοντας σε αυτή τη θέση θα έχω μεγαλύτερες ελευθερίες επιθετικά.

Στο Βέλγιο υπάρχουν δύο εξτρέμ που τρέχουν πάρα πολύ και δημιουργούν πάρα πολύ ελεύθερο χώρο και αυτό είναι καλό για μένα".

Βέβαια στην ίδια συνέντευξη ο κορυφαίος παίκτης της Premier League τη σεζόν 2014-15 ξεκαθάρισε ότι όλη ομάδα είναι στο πλευρό του Κόντε λέγοντας: "Ο Κόντε προσπάθησε να επαναφέρει την αυτοπεποίθηση στους παίκτες της Τσέλσι και θέλουμε να βελτιωθούμε με αυτόν τον προπονητή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι bookies διώχνουν τον Κόντε από την Τσέλσι!
Άλλαξε χορηγό και παίρνει "τρελά" λεφτά η Τσέλσι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK