Ο Μπενίτεθ θυμήθηκε τον Ολυμπιακό!
Ο Ράφα Μπενίτεθ ποντάρει πολλά στη βοήθεια του κόσμου της Λίβερπουλ για τον ημιτελικό της Τρίτης κόντρα στην Τσέλσι στο «Ανφιλντ». Το έργο της ομάδας του είναι δύσκολο (το 1-0 σε αυτό το επίπεδο δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει), όμως ο Ισπανός τεχνικός αισιοδοξεί.
Ράφα Μπενίτεθ ποντάρει πολλά στη βοήθεια του κόσμου της Λίβερπουλ για τον ημιτελικό της Τρίτης κόντρα στην Τσέλσι στο «Ανφιλντ». Το έργο της ομάδας του είναι δύσκολο (το 1-0 σε αυτό το επίπεδο δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει), όμως ο Ισπανός τεχνικός αισιοδοξεί.
«Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ καλή αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και θα έχουμε τη βοήθεια του 12ου παίκτη μας. Προσπαθούμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και θα δούμε αν μπορούμε να αλλάξουμε μερικά πράγματα. Το «Ανφιλντ» θα είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτούς, θα είναι πρόβλημα για την Τσέλσι» τόνισε μεταξύ άλλων, ο προπονητής της Λίβερπουλ.
Επίσης, ο Μπενίτεθ εξέφρασε τη σιγουριά του για τη νίκη: «Δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας στο παιχνίδι του Λονδίνου. Αν φτάσουμε στο επίπεδο που μπορούμε να παίξουμε τότε θα νικήσουμε».
Κάπου στο τέλος θυμήθηκε και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: « Αν χρειαστεί να σκοράρουμε τρεις φορές έχουμε την εμπειρία από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό»… Σημείο αναφοράς για τη Λίβερπουλ ο αγώνας κόντρα στους ερυθρόλευκους το 2004.