Ο CEO της Σασουόλο απορεί (και καλά κάνει) που κανείς δεν έχει αγοράσει τον καλύτερό του παίκτη

Ο Καρνεβάλι με δηλώσεις του εξέφρασε την απορία του σχετικά με τον Ντομένικο Μπεράρντι που δεν έχει πουληθεί ακόμα. Αποκάλυψε επίσης ποια ομάδα ήταν κοντά στην απόκτησή του.

Sassuolo's Domenico Berardi is in action during the Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Sept. 27, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Sassuolo's Domenico Berardi is in action during the Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Sept. 27, 2023. () AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Ντομένικο Μπεράρντι είναι ο κορυφαίος παίκτης της Σασουόλο και των κορυφαίων του ιταλικού πρωταθλήματος. Ένας εξαιρετικός ηγέτης που ως τώρα αγωνίζεται στους Νεροβέρντι κι όλο ακούγεται για μεταγραφή αλλά ποτέ δεν την κάνει στο τέλος...

Μέχρι και ο CEO της "Σάσολ" Τζιοβάνι Καρνεβάλι εξέφρασε την απορία του αναφορικά με την παραμονή του Μπεράρντι στην ομάδα: "Με εκπλήσσει που πολλές κορυφαίες ομάδες δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τον Ντομένικο Μπεράρντι τα τελευταία χρόνια. Είναι κορυφαίος, κορυφαίος ποδοσφαιριστής.

Η Γιουβέντους ήταν κοντά στον Μπεράρντι το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά η συμφωνία χάλασε διότι η αξία ήταν μεγαλύτερη από την προσφορά τους". Ο 29χρονος διεθνής Ιταλός μέσος είναι παιδί της Σασουόλο. Άρχισε την καριέρα του εκεί και το 2013 πουλήθηκε στην Γιούβε αντί 4,5 εκατ. ευρώ. Δεν κατάφερε να μπει στην ομάδα και το '10 η "Σάσολ" τον πήρε πίσω με 10.000.000 ευρώ.

Το συμβόλαιο του Μπεράρντι εκπνέει το '27 και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τη μόνιμη παραμονή του ποδοσφαιριστή στο κλαμπ έως το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK