Ο Χάαλαντ έφαγε πόρτα σε κλαμπ και πήρε το αλυσοπρίονο

Η παρουσία του Έρλινγκ Χάαλαντ σε νυχτερινό μαγαζί της Νορβηγίας δημιούργησε πρόβλημα και ο φορ της Ντόρτμουντ έπρεπε να απομακρυνθεί. Ο πατέρας του τον τρόλαρε στο twitter και ο 19χρονος επιθετικός πήγε να... κόψει δέντρα. Για τον χειμώνα.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε ντεμπούτο στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Άουγκσμπουργκ. Μπήκε στο ματς στο 56' και σκόραρε ένα χατ-τρικ μέχρι το 79', υπογράφοντας την ανατροπή και τη νίκη των Βεστφαλών με 3-5 στο WWK Arena (18/01/2020) - Stefan Puchner/dpa via AP
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε ντεμπούτο στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Άουγκσμπουργκ. Μπήκε στο ματς στο 56' και σκόραρε ένα χατ-τρικ μέχρι το 79', υπογράφοντας την ανατροπή και τη νίκη των Βεστφαλών με 3-5 στο WWK Arena (18/01/2020) STEFAN PUCHNER/DPA VIA AP

Αίσθηση προκάλεσε ένα video που δείχνει τον Έρλινγκ Χάαλαντ να απομακρύνεται από ένα κλαμπ στο Στάβανγκερ της Νορβηγίας. Η Ντόρτμουντ απέφυγε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο, ωστόσο ο επικεφαλής της εταιρείας σεκιούριτι που ήλεγχε τον χώρο, Κρίστοφερ Νάσχαϊμ, έδωσε την εξήγηση.

"Ο Έρλινγκ δεν ήταν μεθυσμένος. Συνεργάστηκε και έδειξε απόλυτη κατανόηση της κατάστασης, αφού υπήρξε μια συζήτηση έξω. Εξαιτίας των κανονισμών που ισχύουν για τον Covid-19, το προσωπικό ασφαλείας είχε το νου του στο πλήθος γύρω από τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Γνώριζαν πως ο κόσμος δεν θα σταματούσε να μαζεύεται γύρω του, να ζητά αυτόγραφα και φωτογραφίες. Στο τέλος υπήρχε τέτοια πίεση, που αναγκαστήκαμε να του ζητήσουμε να φύγει".

Στο video φαίνεται να διαμαρτύρεται ο Νορβηγός φορ για την όλη κατάσταση, ωστόσο το θέμα έληξε μόλις έγιναν οι αναγκαίες διευκρινήσεις. Ο πατέρας του πάντως, Αλφ Ίνγκε Χάαλαντ, άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και διεθνής με την Νορβηγία, δεν είχε πρόβλημα να... τρολάρει τον γιο του. Ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter κρατώντας ένα τσεκούρι, έτοιμος να κόψει ξύλα, καλώντας τον γιο του να τον βοηθήσει. "Έλα Έρλινγκ, επιστρέφουμε την δουλειά. Η νυχτερινή ζωή της μεγάλης πόλης δεν είναι για εσένα".

Την επόμενη μέρα ο Έρλινγκ Χάαλαντ σήκωσε το γάντι, μαζί και μια φωτογραφία στο instagram, όπου βρίσκεται σε ένα ποταμό, έτοιμος να κόψει κορμούς δέντρων με αλυσοπρίονο. "Ο χειμώνας πλησιάζει, ας κόψουμε λίγα ξύλα" έγραψε ο 19χρονος επιθετικός, με πολλούς από τους συμπαίκτες του να δίνουν... πόνο στα σχόλια και τον Ζιοβάνι Ρέινα να του απαντάει ότι "ο χειμώνας είναι σε 5 μήνες".

Στο πρώτο του εξάμηνο με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, ο Χάαλαντ είχε 16 γκολ και 3 ασίστ σε σύνολο 1287 αγωνιστικών λεπτών (18 συμ.) και βρίσκεται στην πατρίδα του για να απολαύσει ολιγοήμερες διακοπές. Η έναρξη της νέας σεζόν στην Bundesliga είναι προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK