Ο Χαΐροβιτς έδειξε το δρόμο για τη Βοσνία

Τη νίκη με 1-0 επί του Μεξικού πανηγύρισε η Βοσνία/Ερζεγοβίνη σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει Μουντιάλ. Το συγκρότημα του Σάφετ Σούσιτς, έδειξε να είναι έτοιμο για τις δύσκολες αναμετρήσεις που έρχονται, ενώ αντίθετα, το Μεξικό φανέρωσε αρκετές αδυναμίες.

Ο Χαΐροβιτς έδειξε το δρόμο για τη Βοσνία

Στην τελική ευθεία μπαίνουμε πλέον για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι ομάδες ετοιμάζονται πυρετωδώς και τα φιλικά προετοιμασίας πολλά. Εκτός από την Εθνική Ελλάδος που έπαιξε χτες με την Νιγηρία, η Βοσνία/Ερζεγοβίνη αντιμετώπισε το Μεξικό, σε μια πρόβα τζενεράλε των παιχνιδιών για τη φάση των ομίλων του Μουντιάλ.

Οι Βόσνιοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 των Μεξικανών, σε ένα ματς με λίγες φάσεις, που ωστόσο έδειξε αρκετά πράγματα για τις δύο ομάδες. Το συγκρότημα του Σάφετ Σούσιτς, ήταν αρκετά καλό και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 41ο λεπτό με τον ακραίο επιθετικό της Γαλατασαράι, Ιζέτ Χαΐροβιτς.

Οι Μεξικανοί είχαν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν, με κύριο εκφραστή τους, τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσιτσαρίτο Ερνάντες, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Ο τεχνικός της ομάδας, Μιγκέλ Ερέρα, σίγουρα θα πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα, αν θέλει το Μεξικό να κάνει κάτι καλό στους ομίλους, όπου θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Βραζιλία, το Καμερούν και την Κροατία.

Δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του φιλικού μεταξύ Βοσνίας και Μεξικού:

Διαβάστε ακόμη:

Ελλάδα - Νιγηρία 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK