Ο Χάμες έκανε το μισό γύρο της γης χωρίς να παίξει!

Έχει χαθεί κάθε έννοια εμπιστοσύνης μεταξύ ομάδων και ομοσπονδιών, με τους ποδοσφαιριστές να αποτελούν θύματα του παραλογισμού.

Ο Χάμες έκανε το μισό γύρο της γης χωρίς να παίξει!

"Αμαρτίαι" ομοσπονδιών και ομάδων παιδεύουσι ποδοσφαιριστές. Ο Χάμες Ροντρίγκες χρειάστηκε να κάνει το μισό γύρο της γης σε 6 ημέρες, χωρίς να παίξει δευτερόλεπτο!

Τι ακριβώς συνέβη; Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Εϊμπάρ (και εκτιμήθηκε ότι θα χρειαστεί να λείψει για 2 εβδομάδες), όμως στην πατρίδα του θεώρησαν ότι ο τραυματισμός του ήταν μια επινόηση των ανθρώπων της "βασίλισσας" για να τον κρατήσουν στην Ισπανία και να μην ενσωματωθεί στην Εθνική Κολομβίας για τα παιχνίδια με Ουρουγουάη και Παραγουάη, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο παίκτης αναγκάστηκε τελικά να κάνει σχεδόν 23.000 χιλιόμετρα σε 6 ημέρες, δηλαδή κάτι περισσότερο από το μισό γύρο της γης, ώστε να αποδείξει ότι είναι τραυματίας και φυσικά, χωρίς να μπορέσει να αγωνιστεί έστω κι ένα δευτερόλεπτο.

Τι είχε προηγηθεί; Η Ρεάλ, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA, έστειλε στον Κάρλος Ουλόα (επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της Εθνικής Κολομβίας), τα αποτελέσματα των εξετάσεων, αλλά ο ομοσπονδιακός προπονητής, Χοσέ Πέκερμαν, ήταν δύσπιστος με ακρίβεια των στοιχείων κι έτσι ζήτησε από τον παίκτη να ταξιδέψει στην Μποκοτά κι από εκεί να ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής στην Ασουνσιόν, για το ματς με την Παραγουάη.

Ο Χάμες έκανε το μισό γύρο της γης χωρίς να παίξει!

Παρά τις θεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε όμως ο Χάμες Ροντρίγκες, δεν επιτεύχθηκε... ιατρικό θαύμα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να αγωνιστεί. Έτσι ο Κολομβιανός, ταλαιπωρημένος από τις μάταιες και ατέλειωτες ώρες πτήσεων, πήρε το δρόμο της επιστροφής για τη Μαδρίτη, στην οποία έφτασε τελικά την Κυριακή.

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες

-Η απόσταση Μαδρίτης-Μποκοτά είναι 8.007 χλμ.

-Η απόσταση Μποκοτά-Ασουνσιόν είναι 3.761,93 χλμ.

-Το μήκος του ισημερινού είναι 40.075,2 χλμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK