Ο Χάμες το 'χε ξανακάνει 10 χρόνια πριν! (VIDEOS)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάμες Ροντρίγκες πετυχαίνει ένα γκολ εξαιρετικής ομορφιάς. Ο Κολομβιανός άσος είχε δείξει δείγματα του τεράστιου ταλέντου του 10 χρόνια πριν σε ηλικία μόλις 12 χρονών!

Ο Χάμες το 'χε ξανακάνει 10 χρόνια πριν! (VIDEOS)

Ο Χάμες Ροντρίγκες πέτυχε ένα υπέροχο γκολ ανοίγοντας το σκορ στο ματς κόντρα στην Ουρουγουάη. Πολλοί είναι αυτοί μάλιστα που κάνου λόγο ακόμα και για το καλύτερο γκολ του φετινού τουρνουά.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κολομβιανός άσος πετυχαίνει ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς. Ο 22χρονος Χάμες είχε καταφέρει μάλιστα να σκοράρει ένα αντίστοιχο γκολ το 2004, σε ηλικία δηλαδή μόλις 12 χρονών.

Ήταν στο Pony Futbol Championship, ένα τουρνουά παίδων που τραβάει πολλά βλέμματα από σκάουτερς στην Κολομβία. Σε αυτό μάλιστα έχουν αγωνιστεί 11 από τους 30 παίκτες που κάλεσε ο Πέκερμαν στην προεπιλογή της εθνικής, καθώς και ο Ρανταμέλ Φαλκάο το 1998! Έξι χρόνια μετά όμως, το 2004, η ζωή του Χάμες Ροντρίγκες άλλαζε για πάντα με αυτό το θαυμάσιο γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Δείτε το 12χρονο Κολομβιανό να μαγεύει:

Mπόνους το πρώτο επίσημο γκολ της καριέρας του Χάμες με τη φανέλα της Μπάνφιλντ κόντρα στην Ροζάριο Σεντράλ. Κάτι μας θυμίζει;

Διαβάστε ακόμη:

Όταν ο Ροντρίγκες ξεπέρασε τον Ρονάλντο

Ο Λεμπρόν γουστάρει... Χάμες (PHOTO)

Ίσως η καλύτερη περιγραφή γκολ στο Μουντιάλ (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK