Ο Χάμες "βίωσε" ολομόναχος τη σκληρή πλευρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο τραυματισμός που αποκόμισε στον αγώνα με τη Σενεγάλη τον άφησε εκτός μάχης, να παρακολουθεί τον αγώνα με τους Άγγλους από την εξέδρα και να παθιάζεται σε κάθε φάση. Το φινάλε ωστόσο τον βρήκε πληγωμένο βαθιά, σε μια από τις πιο δυνατές φωτογραφικές στιγμές του Μουντιάλ.

Ο Χάμες "βίωσε" ολομόναχος τη σκληρή πλευρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
AP

Η Αγγλία έχει πετάξει έξω τους Κολομβιανούς, μετά από έναν αγώνα-θρίλερ, έχει πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι ποδοσφαιριστές του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ πανηγυρίζουν σαν τρελοί.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο μια γνώριμη φιγούρα, αφού όλοι έχουν φύγει για τ' αποδυτήρια, κάθεται στον άδειο πάγκο και σπαράζει. Το μεγάλο "αν" δεν βγαίνει καν από τα χείλη του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη από τους λυγμούς.

Το αστέρι της Κολομβίας δεν έπαιξε λεπτό, λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με την Σενεγάλη, αλλά έζησε το παιχνίδι σαν να ήταν μέσα για 120 λεπτά!

Ο Χάμες "βίωσε" ολομόναχος τη σκληρή πλευρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
ΑΡ

Αν και ανήμπορος να βοηθήσει, αν και θηρίο στο κλουβί, πέρασε απ' όλα τα συναισθηματικά στάδια. Από την αγωνία του 0-0 στην απογοήτευση του 0-1 κι από 'κει στη λύτρωση για το 1-1 στο 93'. Προτού έρθει η θλίψη.

Απομονωμένος στον πάγκο των "καφετέρος" ο Χάμες ήταν αδύνατο να πιστέψει τι είχε συμβεί. Μόνος του σ' ένα άδειο φόντο. Όσο άδειος ήταν κι αυτός μέσα του. Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να κλαίει γοερά. Η στιγμή τουλάχιστον συγκλονιστική...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK