Ο Χατσερίντι παίζει ακόμα μπάλα, τρέχει και επιτίθεται σε αντιπάλους και διαιτητή

Όταν όλοι σταματούν, ο Γεβγέν Χατσερίντι παίζει ακόμα μπάλα. Και τρέχει. Και κλοτσάει αντίπαλο. Και σπρώχνει τον διαιτητή. Και αποβάλλεται. Και η ομάδα του χάνει απ' αυτό.

Ο Γεβγέν Χατσερίντι του ΠΑΟΚ δίνει οδηγίες στον Στέλιο Κίτσιου σε αναμέτρηση με τον Άρη για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας 2018-2019 στο γήπεδο της Τούμπας, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019
Ο Γεβγέν Χατσερίντι του ΠΑΟΚ δίνει οδηγίες στον Στέλιο Κίτσιου σε αναμέτρηση με τον Άρη για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας 2018-2019 στο γήπεδο της Τούμπας, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 MOTIONTEAM/ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΛΛΑ

Το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας είναι ένα από τα λίγα που διεξάγονται ακόμα εν μέσω κορονοϊού και όπως είναι φυσιολογικό, όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω του. Το Μεγάλο Σάββατο, η Ντινάμο Μπρεστ δοκιμάστηκε στην έδρα της Βίτεμπσκ για την 5η αγωνιστική της Vysheyshaya Liga και ο νικητής θα έπιανε τις Σλουτσκ και Τορπέντο BelAZ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς.

Ο αγώνας εξελισσόταν άσχημα για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 73' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Γκαμπί Κικί. Στο 85', ο Ντιέγκο Καριόκα ξεχύθηκε στην αντεπίθεση στην πλάτη της άμυνας της Ντινάμο και μόνο ένας παίκτης της ομάδας του Σεργκέι Κοβάλτσουκ τον κυνήγησε για να σώσει την κατάσταση. Όσο περίεργο κι αν φαίνεται αυτό, ο εν λόγω παίκτης ήταν ο Γεβγέν Χατσερίντι, ίσως ο χειρότερος ποδοσφαιριστής του περσινού ΠΑΟΚ, στη χρονιά του νταμπλ, ο οποίος δεν εμφανίστηκε καν στη φιέστα.

Ο Ουκρανός στόπερ προσπάθησε να σταματήσει τον Βραζιλιάνο αντίπαλό του 'κλειδώνοντάς' του το χέρι και με την έξοδο του Πάβελ Παβλιουτσένκο, κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν πριν σουτάρει. Έτσι νόμιζαν, τουλάχιστον, αφού ο διαιτητής Σεργκέι Χριστόβ καταλόγισε πέναλτι και μάλιστα έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Χατσερίντι. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αντέδρασε έντονα και μάλιστα απώθησε 2-3 φορές τον διαιτητή, κατά τη διάρκεια των διαμαρτυριών. Όπως έδειξαν τα ριπλέι, όμως, η κόκκινη ήταν απόλυτα δικαιολογημένη, αφού όχι μόνο μάρκαρε αντικανονικά τον αντίπαλό του, αλλά όταν εκείνος έπεσε, του έδωσε και μία κλοτσιά με το τακουνάκι.

Ο Χατσερίντι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο εξακολουθώντας να διαμαρτύρεται, μαζί κι οι συμπαίκτες του που ίσως δεν είχαν δει την τελευταία κίνησή του. Ο Ίον Νικολαέσκου δεν πτοήθηκε και έστησε την μπάλα στη βούλα, εκτέλεσε και νίκησε τον Λευκορώσο τερματοφύλακα, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του στο 87', που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.


News 24/7

24MEDIA NETWORK