Ο Χέντερσον επιστρατεύει τις "μεγάλες δυνάμεις" για να φύγει από την Σαουδική Αραβία

Συνάντηση με τον Στίβεν Τζέραρντ και τον αθλητικό διευθυντή της Αλ Ετιφάκ, Μαρκ Άλεν θα έχει τις επόμενες ώρες ο Τζόρνταν Χέντερσον με σκόπο να τους ξεκαθαρίσει και επίσημα πως θέλει να αποχωρήσει από την Σαουδική Αραβία.

England's Jordan Henderson applauds the fans at the end of the World Cup group B soccer match between England and The United States, at the Al Bayt Stadium in Al Khor , Qatar, Friday, Nov. 25, 2022. The game ended in a goalless draw. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Τζόρνταν Χέντερσον (AP PHOTO/LUCA BRUNO)

Την επιθυμία να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και την Αλ Ετιφάκ έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες της ομάδας ο Τζόρνταν Χέντερσον.

Ο Άγγλος δεν διανύει και τις καλύτερές του μέρες στη χώρα της Μέσης Ανατολής και θέλει άμεσα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να τσεκάρουν ήδη την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Μπεν Τζέικομπς, ο Χέντερσον επέστρεψε από τις ολιγοήμερες διακοπές του και επιστρατεύσει τα μεγάλα μέσα προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.

Συγκεκριμένα, τις επόμενες ώρες θα έχει συνάντηση με τον Στίβεν Τζέραρντ αλλά και με τον αθλητικό διευθυντή, Μαρκ Άλεν προκειμένου να τους πείσει να αλλάξουν στάση με την περίπτωσή του.

Θυμίζουμε πως η Αλ Ετιφάκ έχει ξεκαθαρίσει πως ο Χέντερσον δεν είναι ούτε πρός πώληση ούτε προς δανεισμό και αν θέλει να διακόψει τη συνεργασία του με την ομάδα θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τσέλσι ανεβαίνει με πρωταγωνιστή το wonderkid που άρπαξε από τον Πεπ

Μπαρτσελόνα: Ο μεγάλος αρχηγός ζήτησε να μείνει, ο Τσάβι έχει πει "οκ" και έρχεται νέο deal

Ο Σάντσο επέστρεψε και μέσα σε 35 λεπτά θυμήθηκε τα παλιά

News 24/7

24MEDIA NETWORK