Ο Χίλιεμαρκ "πακετάρει" ήδη. Ποιοι άλλοι έμειναν εκτός κυπέλλου

Στην κυπελλική αποστολή του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς απέναντι στη Λαμία επιβεβαιώθηκε πως ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ έχει τελειώσει για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Χίλιεμαρκ "πακετάρει" ήδη. Ποιοι άλλοι έμειναν εκτός κυπέλλου
Χίλιεμαρκ EUROKINISSI

Πόσο εύκολο είναι να προκύψουν ειδήσεις πριν από ένα παιχνίδι κυπέλλου; Πολύ, αν αφορούν τον ταλαιπωρημένο σε όλα τα επίπεδα Παναθηναϊκό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επικύρωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το ρεπορτάζ του Contra.gr για πρόωρη λήξη του δανεισμού του Όσκαρ Χίλιεμαρκ, καθώς τον απέκλεισε από την αποστολή για το ματς στη Λαμία και τού έδειξε πως, οριστικά πια, δεν υπολογίζει σ' αυτόν.

Ο Σουηδός χαφ είχε από καιρό το μυαλό του αλλού, ψαχνόταν δηλαδή σύμφωνα με τους Ιταλούς, και με την πρόσφατη συμπεριφορά του ανάγκασε τον προπονητή του "τριφυλλιού" να τον θέλει εκτός πλάνων.

Την αποστολή των "πρασίνων" αποτελούν οι: Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Λουντ, Σιλά, Τζανδάρης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Μολίνς, Πίσπας και Κουντουριώτης.

Λείπουν δηλαδή και οι Ρέις, Κουτρουμπής, Χουλτ, Μολέδο, των οποίων το μέλλον δεν συνδέεται, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, με τον Παναθηναϊκό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK