Ο Χιμένεθ "έφτιαξε" τους παίκτες πριν τον Ολυμπιακό!

Από την κατήφεια ελέω Ηρακλή στον ενθουσιασμό στο γεύμα συσπείρωσης. Διαβάστε τι είπε ο Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το μήνυμα των Μάνταλου-Αραβίδη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τα σύννεφα της κατήφειας να έρχονται πάνω από τα Σπάτα μετά την απώλεια δύο βαθμών κόντρα στον Ηρακλή (2-2) το βράδυ της Δευτέρας και θέλησε να τα απομακρύνει. Πώς; Ανέλαβε την πρωτοβουλία και διοργάνωσε γεύμα συσπείρωσης για το ποδοσφαιρικό τμήμα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στα Σπάτα μετά την προπόνηση, το οποίο έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Πριν φάνε, ο Ισπανός τεχνικός τους έδειξε κάποια από τα λάθη τους στο ματς με τον Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο" και κατόπιν τους είπε μεταξύ άλλων: "Το ξεχνάμε εκείνο το ματς, έχει τελειώσει. Αυτό που κρατώ είναι η διάθεση που δείξαμε και η αντίδραση που βγάλαμε όταν το σκορ ήταν 2-1 υπέρ του αντιπάλου.

Αυτό που μας ενδιαφέρει από εδώ και πέρα είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι και θέλουμε να το κερδίσουμε για εμάς και τον κόσμο μας. Κάτω τα κεφάλια και δουλειά μέχρι την Κυριακή".

Ακολούθως πήρε το λόγο ο Πέτρος Μάνταλος, με τον πρώτο αρχηγό της Ένωσης να είναι κατηγορηματικός: "Γνωρίζουμε τη σημασία που έχει ο αγώνας για την ομάδα και τον κόσμο της. Μπορούμε να τους κερδίσουμε όπως και πέρυσι αρκεί να είμαστε όλοι μαζί και αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό".

Πέρα πάντως από τους αρχηγούς μίλησε και ο Χρήστος Αραβίδης, με τον Έλληνα στράικερ να αναφέρει μεταξύ άλλων πως "πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι ως ομάδα για τον κοινό στόχο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK