Ο Χιμένεθ μετράει τις επιλογές του...

Η ΑΕΚ πηγαίνει με φόρα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, χωρίς όμως τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές. Ποιους θα επιλέξει γι' αντικαταστάτες ο Μανόλο Χιμένεθ.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Το ματς με την ντεφορμέ Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ είναι το λιγότερο επικίνδυνο για την ΑΕΚ. Παρόλα αυτά τα μαζεμένα προβλήματα έχουν αφήσει τον Μανόλο Χιμένεθ με μετρημένες επιλογές για το αρχικό σχήμα προκαλώντας όσο να 'ναι μια ανησυχία. Διότι το κενό του άτυχου Λαμπρόπουλου, ο οποίος χειρουργήθηκε το Σάββατο, μπορεί να καλυφθεί από τον Κολοβέτσιο (ή τον Τσιγκρίνσκι που μπήκε αποστολή πριν από τους δύο μήνες). Στη μεσαία γραμμή ωστόσο ο Ισπανός ψάχνει παίκτες με το... κιάλι.

Ο Αϊντάρεβιτς είναι τραυματίας, ενώ δηλωμένοι να εκτίσουν τις ποινές τους είναι οι Σιμόες και Μάνταλος. Τουλάχιστον πρόλαβε ν' αποθεραπευτεί ο Γαλανόπουλος, ειδάλως στη 18άδα ο μοναδικός καθαρός κεντρώος θα ήταν ο Γιόχανσον.

Η αποστολή που επέλεξε ο Χιμένεθ αποτελείται από τους Ανέστη, Μπάρκα, Γκάλο, Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Βινίσιους, Γιόχανσον, Γαλανόπουλο, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλο, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Μπακασέτα, Αραούχο, Αραβίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK