Ο 'χτιστός' Τόρες είναι καλύτερος από τον ψηλόλιγνο φορ που ήξερες

Ένα ψιλόλιγνος, γρήγορος και ικανότατος εκτελεστής υπήρξε επί σειρά ετών ο Τόρες, αφήνοντας το στίγμα του σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι και Λίβερπουλ. Όμως αυτό το παρουσιαστικό αποτελεί πια παρελθόν. Η νέα version του Ισπανού φορ είναι εντυπωσιακή.

Ο Φερνάντο Τόρες σκοράρει με τη φανέλα της Ατλέτικο κόντρα στη Λεβερκούζεν για την φάση των '16' του Champions League στο 'Vicente Calderon' της Μαδρίτης | 17/03/2015 | ⓒ 2021 Andres Kudacki/Associated Press
Ο Φερνάντο Τόρες σκοράρει με τη φανέλα της Ατλέτικο κόντρα στη Λεβερκούζεν για την φάση των '16' του Champions League στο 'Vicente Calderon' της Μαδρίτης | 17/03/2015 Ⓒ 2021 ANDRES KUDACKI/ASSOCIATED PRESS

Ίσως ο Φερνάντο Τόρες θα έπρεπε να αφήσει σιγά σιγά στο παρατσούκλι 'El Nino' και να το αντικαταστήσει με κάτι πιο... δυναμικό. Που σίγουρα θα μπορούσε να υποστηρίξει μετά την εκπληκτική μεταμόρφωση του σώματος του. Ο Ισπανός άλλοτε διεθνής φορ ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα πριν από ενάμιση χρόνο, όμως κάθε άλλο παρά όρεξη να ξεκουραστεί είχε. Και προφανώς πέρασε πολλές ώρες στο γυμναστήριο, κρίνοντας τουλάχιστον από τον μυικό όγκο που έβαλε στο κορμί του.

Ένα ψιλόλιγνος, γρήγορος και ικανότατος εκτελεστής υπήρξε επί σειρά ετών ο Τόρες, αφήνοντας το στίγμα του σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι και Λίβερπουλ, όμως όπως έδειξε στο promo της AW8, αυτό το παρουσιαστικό αποτελεί πια παρελθόν! Έχοντας πλέον ρόλο στο προπονητικό επιτελείο της Ατλέτικο Β' και μπόλικο χρόνο στη διάρκεια του lockdown, ο Ισπανός σόκαρε ευχάριστα τους ακόλουθους του 'χτίζοντας' το σώμα του.

Όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του και βίντεο από τη συνεργασία του με το Southeast Asian καζίνο, τα social media πήραν φωτιά. Ωστόσο αυτή η εξέλιξη δεν είναι και τόσο αναπάντεχη, καθώς ο Τόρες 'τρέχει' την δική του αλυσίδα γυμναστηρίων με την επωνυμία 'Nine Fitness'. Ο Ισπανός ξεκίνησε αυτή την επιχειρηματική του δραστηριότητα το 2013 και έκτοτε άνοιξε τρία γυμναστήρια στη Μαδρίτη.

Ο ίδιος ωστόσο μπήκε στο 'τρυπάκι' να προσθέσει μυικό όγκο στο κορμί του από τη στιγμή που σταμάτησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αφού ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Ιαπωνία και τη Sagan Tosu, επέστρεψε στην πατρίδα του και ανέλαβε ρόλο στο τεχνικό επιτελείο της Ατλέτικο Μαδρίτης, την ομάδα της καρδιάς του. Από τον Σεπτέμβριο του 2020 πορεύεται με σταθερό βήμα στην προπονητική. Πολλοί παίκτες έχουν ήδη εκφραστεί πολύ κολακευτικά για τις μεθόδους του και στο στρατόπεδο των 'ροχιμπλάνκος' πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του.

Ο Τόρες έχει παραδεχθεί πως θέλει να μείνει αρκετά χρόνια στην Ατλέτικο, χτίζοντας το προπονητικό του προφίλ. Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρει, έχει αποκούμπι τα γυμναστήρια του όπου θα μπορεί να συνεχίζει να 'χτίζει' το σώμα του...