Ο δακρυσμένος Πικέ "διέλυσε" τον Ραχόι!

O Γεράρδ Πικέ ήταν οργισμένος με τον Ισπανό Πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι για όσα γίνονται στην Καταλονία και δεν το έκρυψε καθόλου. Οι δηλώσεις του ήταν πάρα πολύ σκληρές.

FC Barcelona's Gerard Pique arrives for a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, Aug. 12, 2017. FC Barcelona will play against Real Madrid in the first leg of Spanish Supercup next Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
pique AP

Oι δηλώσεις του Γεράρδ Πικέ μετά το ματς της Μπαρτσελόνα επί της Λας Πάλμας και τα όσα έγιναν στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας θα περάσουν στην...ιστορία.

Κατ' αρχήν έκανε με τα... κρεμμυδάκια τον Ισπανό Πρωθουργό Μαριάνο Ραχόι: "Εχουμε Πρωθυπουργό με αυτό το επίπεδο που έχει. Βγαίνει έξω και δεν μπορεί να μιλήσει αγγλικά!"

Εν συνεχεία, με δάκρυα στα μάτια, αναφέρθηκε σε όλα έγιναν την Κυριακή για το δημοψήφισμα: " Είμαι υπερήφανος για το λαό της Καταλονίας. Σήμερα ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Αν κάποιος από την ομοσπονδία μου πει ότι πρέπει να κάνω στην άκρη από την Εθνική Ισπανίας, θα το κάνω. Δεν έπαιζα στην Εθνική για πατριωτικούς λόγους. Έπαιζα γιατί ήταν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και γιατί ήθελα να νικώ".

Μετά από αυτά, όλα είναι πιθανά πλέον. Ακόμα και να πει το πρόωρο αντίο στη "ρόχα" ο Καταλανός αμυντικός.

24MEDIA NETWORK