Ο Δελφάκης, ο Μελισσανίδης και οι δύο απόψεις για την επιστροφή του

Ο ρέφερι από την Αρκαδία, Γιάννης Δελφάκης, ορίστηκε ως 4ος στον αγώνα του Πανιώνιου με τον Παναιτωλικό. Διαβάστε τι είχε πει για εκείνον ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Ο Δελφάκης, ο Μελισσανίδης και οι δύο απόψεις για την επιστροφή του
delfakis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιστροφή στους ορισμούς της Super League για τον Γιάννη Δελφάκη. Ο ρέφερι από την Αρκαδία που από τις 29 Οκτωβρίου και το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό για το οποίο οι γηπεδούχοι είχαν έντονα παράπονα για την διαιτησία, δεν είχε παίξει ξανά στην μεγάλη κατηγορία, ορίστηκε ως 4ος στον αγώνα του Πανιώνιου με τον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική της Super League.

Ο Δελφάκης που είναι στην λίστα των οχτώ «ανεπιθύμητων» -από τις ομάδες-ρέφερι (Σπάθας, Γιάχος, Δημητρόπουλος, Μήτσιος, Λαμπρόπουλος, Παππάς, Βοσκάκης οι άλλοι εφτά) είχε σφυρίξει από τις 29/10 μόνο ένα παιχνίδι της football league, ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον ΟΦΗ, στις 19/12.

Για τον ρέφερι από την Αρκαδία, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης είχε δηλώσει πριν από έναν χρόνο ότι « σε οκτώ μήνες αυτοί οι διαιτητές θα σφυρίζουν για να… φύγουν τα τρένα. Μόνο εκεί θα σφυρίζουν». Την επομένη του αγώνα στην Καλλιθέα μάλιστα, σε επίσκεψη του στην ΚΕΔ, ο Δ. Μελισσανίδης, σύμφωνα με φήμες, φέρεται ναείχε ζητήσει… « ο Παππάς, ο Λαμπρόπουλος και ο Δελφάκης να μη παίζουν ούτε στην β’ εθνική!».

Στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου Γιώργος Σπανός είχε επιτεθεί φραστικά στον βοηθό Ευθύμη Κούρεντα και είχε τιμωρηθεί με ένα χρόνο απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Η κίνηση της ΚΕΔ ερμηνεύεται από ορισμένους ως διάθεση από πλευράς της Επιτροπής να έχει διαθέσιμο τον Γιάννη Δελφάκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος και ότι σύντομα θα πάρει παιχνίδι ως πρώτος διαιτητής(άγνωστο αν ισχύει το ίδιο και για τους υπόλοιπους εφτά διαιτητές).

Υπάρχει όμως και η άποψη, ότι ο προεδρεύων στην ΚΕΔ Σταύρος Τριτσώνης του έστειλε μήνυμα ότι ουσιαστικά δεν τον υπολογίζει για μεγάλα παιχνίδια παρά μόνο ως 4ο σε αγώνες «μικρομεσαίων» ομάδων. Ο χρόνιος θα δείξει ποια άποψη είναι η σωστή.

Στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και την δεύτερη Ξάνθη ορίστηκε ο Κομίνης από την Θεσπρωτία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK