Ο διάδοχος του Όμπλακ στην Ατλέτικο είναι "βουνό" και έβγαλε μάτια κόντρα στην Εθνική μας

Εάν ο Γιαν Όμπλακ αποχωρήσει από την Ατλέτικο το καλοκαίρι οι Μαδριλένοι έχουν έτοιμη λύση για να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο διάδοχος του Όμπλακ στην Ατλέτικο είναι "βουνό" και έβγαλε μάτια κόντρα στην Εθνική μας
AP

Σε πρώτη φάση η Ατλέτικο επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιαν Όμπλακ. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας έχει κρατήσει την ομάδα στα δύσκολα κάτι που αναγνωρίζει το κλαμπ.

Γι' αυτό άλλωστε οι Μαδριλένοι θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα, αλλά σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο εφόσον το καλοκαίρι ο διεθνής κίπερ δεχθεί κάποια ενδιαφέρουσα προσφαρά τότε δεν θα σταθούν εμπόδιο για να κάνει ο παίκτης το επόμενο βήμα.

Βέβαια η διοίκηση του Σιμεόνε έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει την αγορά για τερματοφύλακα και μάλιστα υπάρχει συγκεκριμένος αθλητής στη λίστα. Αυτός είναι ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι ο οποίος με τις εμφανίσεις του στην Βαλένθια έχει προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Θυμίζουμε πως ο Γεωργιανός είχε δείξει πόσο καλός τερματοφύλακας είναι και στο παιχνίδι της πατρίδας του με την Ελλάδα. Ο Μαμαρντασβίλι ήταν κομβικός στην πρόκριση της Γεωργίας στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK