Ο Διαμαντάκος δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει

Ένας από τους πιο παραγωγικούς Έλληνες επιθετικούς της φετινής σεζόν είναι ο Δημήτρης Διαμαντάκος της Ζανκτ Πάουλι, ο οποίος έφτασε τα 3 γκολ σε 4 αγωνιστικές!

Ο Διαμαντάκος δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Ο Δημήτρης Διαμαντάκος σκόραρε σε 3ο παιχνίδι τις τελευταίες 4 αγωνιστικές της Zweiteliga και η επανέναρξη του πρωταθλήματος ύστερα από τη διακοπή λόγω κορονοϊού τον βρήκε ξεκάθαρα σε περίοδο φόρμας.

Ο 27χρονος επιθετικός της Ζανκτ Πάουλι είχε κλείσει τον... πρώτο κύκλο της σεζόν με γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια, κόντρα σε Όσναμπρικ και Ζάντχαουζεν. Έπειτα από τη δίμηνη διακοπή πέρασε ένα διάστημα 3 αγώνων δίχως να βρει δίχτυα, ωστόσο σε κανέναν εξ αυτών δεν αγωνίστηκε πάνω από 40 λεπτά. Μάλιστα, στο παιχνίδι κόντρα στη Ντάρμστατ απέτυχε να σκοράρει από τη βούλα του πέναλτι.

Και ξαφνικά, από εκεί που βρέθηκε στο ναδίρ, εκτοξεύθηκε στο ζενίθ μέσα σε μία εβδομάδα. Επισημοποιήθηκε η μετακίνησή του στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ το καλοκαίρι ως ελεύθερος και σκόραρε κόντρα στην Καρλσρούη, στο εκτός έδρας 1-1. Μία εβδομάδα αργότερα έμεινε 'άσφαιρος' στην ήττα από την Μπόχουμ, ωστόσο ακολούθησε το τέρμα στη νίκη επί της Άουε και το γκολ της Κυριακής κόντρα στη Γιαν Ρέγκενσμπουργκ, που απέφερε τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα γκολ του διεθνή ποδοσφαιριστή δίνει 'ανάσα' στην ομάδα του, η οποία με 39 βαθμούς κοιτάζει πίσω της, τον κίνδυνο υποβιβασμού. Ο Διαμαντάκος έχει σκοράρει 11 φορές στο φετινό πρωτάθλημα και τα τέρματά του έχουν αποφέρει συνολικά 7 βαθμούς στην ομάδα. Μόνο μία φορά, δε, η Ζανκτ Πάουλι ηττήθηκε σε παιχνίδι που σκόραρε. Ήταν το 1ο φετινό τέρμα του, τον Αύγουστο, στην εντός έδρας ήττα 1-3 από την Γκρόιτερ Φιρτ. Επτά βαθμοί από τα γκολ του, πέντε οι βαθμοί της απόστασης από τη ζώνη των μπαράζ. Όχι και άσχημα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK