Ο Διγκόζης έθεσε τον στόχο, χωρίς κόσμο στα Λιόσια

Ο Διγκόζης έθεσε τον στόχο, χωρίς κόσμο στα Λιόσια
Η Λάρισα σημείωσε την πρώτη της νίκη στην Α’ Εθνική, μετά από εννέα χρόνια και φυσικά αυτό το γεγονός συνοδεύτηκε από τους ανάλογους πανηγυρισμούς. Για τη δεύτερη αγωνιστική της φετινής σεζόν η ομάδα του Γιώργου Δώνη επικράτησε της Καλλιθέας με 2-0 και ο σκόρερ του πρώτου γκολ στην επιστροφή της ομάδας, Αγγελος Διγκόζης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "SuperΣΠΟΡ FM", για το εν λόγω παιχνίδι.

"Περιμέναμε πάρα πολύ το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μετά από εννέα χρόνια. Βοηθήσαμε πέρυσι την ομάδα να κερδίσει την άνοδο στην Α’ Εθνική. Ξέραμε ότι ο κόσμος διψούσε για μια νίκη, που θα συνοδευόταν από μια καλή εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε πολύ καλά, στο δεύτερο, όμως, όχι. Πάντως, ο κόσμος νομίζω ότι έμεινε ευχαριστημένος. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι που μετράει. Στο ημίχρονο είχαμε στομαχικές διαταραχές εγώ και ο Αλωνεύτης και πιθανότατα να προήλθε από το πολύ κρύο νερό που ήπιαμε. Η Καλλιθέα είναι μια πολύ καλή ομάδα και ήταν δύσκολος αντίπαλος. Ευτυχήσαμε να βάλουμε σχετικά γρήγορα τα γκολ. Νομίζω ότι είχαμε από ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο υποχωρήσαμε με καθαρά δική μας ευθύνη. Επαναπαυτήκαμε λόγω του αποτελέσματος και της κούρασης, παρότι ο προπονητής μας είχε δώσει άλλες εντολές".

Χωρίς φιλάθλους θα αγωνιστεί στα Α.Λιόσια η Λάρισα κόντρα στον Ακράτητο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Αυτό αποφασίστηκε την Τρίτη στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας όπου το παρών έδωσαν εκρπόσωποι και από τις δύο ομάδες.

Αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας του για τη φετινή χρονιά, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δείχνει αρκετά προσγειωμένος: " Είναι πολύ ωραίο που είμαστε νεοφώτιστοι και βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα έχει δυνατότητες και θα κάνουμε μια πολύ καλή πορεία ούτως ώστε να σωθούμε εύκολα. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο βασικός μας στόχος. Βέβαια, αν τα αποτελέσματα μας πάνε καλά και μπορέσουμε να ανεβούμε σε μια καλύτερη θέση γιατί όχι; Στη Λάρισα υπάρχει αλλαγή νοοτροπίας από πέρυσι το καλοκαίρι που ανέλαβε η νέα διοίκηση και μου είπαν τα παιδιά πως λειτουργούσαν το πρώτο εξάμηνο. Έχει αλλάξει και η κουλτούρα. Κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν κάτι διαφορετικό και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν. Πλέον μαζί με την Ξάνθη, η Λάρισα συγκαταλέγεται κατά την άποψή μου στις κορυφαίες επαρχιακές ομάδες",

Οσο για τη συνολική άποψή του για το πρωτάθλημα, ο Διγκόζης υπογράμμισε: "Είναι ακόμη πολύ νωρίς για τις όποιες εκτιμήσεις, αλλά υπάρχουν κάποιες ομάδες που είναι παραδοσιακά καλές και θα παλέψουν για μια θέση στη Ευρώπη. Νομίζω ότι και πάλι θα είναι οι ίδιες ομάδες, δηλαδή ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Skoda Ξάνθη, Ατρόμητος, ενώ το πρωτάθλημα θα διεκδικήσουν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, αν και βλέπω ότι ο τελευταίος είναι πολύ αδύναμος. Τέλος, είμαστε ένα γκρουπ επτά-οχτώ ομάδων που θα παλέψουν για την σωτηρία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK