Ο... διπλοθεσίτης Ισπανός Νο.4 του Άρη

Αλλη μία μεταγραφή Ισπανού ποδοσφαιριστή αναμένεται να ολοκληρώσει ο Σουπερλιγκάτος Άρης. Το βράδυ της Τρίτης (24/7) έφθασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της ομάδας του Πάκο Ερέρα ο 28χρονος Φραν Βέλεθ.

Ο... διπλοθεσίτης Ισπανός Νο.4 του Άρη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Φράν Βέλεθ (το πλήρες ονοματεπώνυμό του βέβαια είναι ....Φρανσίσκο Μανουέλ Βελέζ Χιμένεθ) από το βράδυ της Τρίτης (25/7)...

Ο 27χρονος στόπερ που μπορεί ν' αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τετάρτης και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη.

Εφόσον ολοκληρωθεί το deal, ο Βέλεθ θα γίνει ο 4ος Ισπανός που έρχεται (έχουν προηγηθεί οι: Άλεξ Μέντες, Χαβιέρ Ματίγια και ο γκολκίπερ Κουέστα) για να δουλέψει υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του Πάκο Ερέρα που χτίζει την ομάδα ενόψει της επιστροφής των "κίτρινων" στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Βέλεθ ξεκίνησε στην Ταραγόνα και το 2011 παραχωρήθηκε δανεικός στην Λογρονιές, όπου κατέγραψε 31 συμμετοχές με 1 γκόλ.Την επόμενη επέστρεψε στην ομάδα που αναδείχθηκε για να ακολουθήσει η Αλμερία το 2013, στην οποία έμεινε για 4 σεζόν (οι 2 στην Πριμέρα Ντιβιζιόν).

Ο Φρανσίσκο το καλοκαίρι του 2017 πήγε ως ελεύθερος στην Πολωνία για λογαριασμό της Βίσλα. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, αφού εκεί πήρε μικρό χρόνο συμμετοχής (17 ματς), με αποτέλεσμα να θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, παρότι έχει συμβόλαιο μαζί της ως το 2019.

Σύμφωνα με το transfermarkt η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στις 350.000 ευρώ, ενώ είχε φτάσει μέχρι και 1.000.000, όταν αγωνιζόταν στην Αλμερία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK