Ο Δώνης... άφησε τον Πετράκη στον ΠΑΣ

Πρωί - πρωί με την αυγή η ανακοίνωση της παραμονής του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα. Πώς, ενδεχομένως συνδέεται, με το κλείσιμο της συμφωνίας ΠΑΟ-Δώνη.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Γιάννης Πετράκης EUROKINISSI

Τυχαίο; Ποιος ξέρει... Συμπτωματικά πάντως και μόνο λίγες ώρες μετά το ραντεβού Παϊρότζ-Δώνη και την οριστικοποίηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον δεύτερο, ήρθε η ενημέρωση για την παραμονή του Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο Έλληνας προπονητής, με το πλούσιο έργο στον "Άγιαξ", ήταν -όπως είχε κυκλοφορήσει εκτενώς- μεταξύ εκείνων προπονητών (αν όχι το φαβορί) που θα έμπαιναν στο κάδρο, εφόσον δεν έκλεινε η συμφωνία του "τριφυλλιού" με τον Δώνη. Μάλιστα θα ερχόταν παρέα με τον γιο του, Γιώργο, από τον Κισσαμικό. Από τη στιγμή που η θέση καλύφθηκε οριστικά, όλα τ' άλλα πήραν το δρόμο τους και η προφορική συμφωνία με τους Γιαννιώτες ενεργοποιήθηκε.

Ο Πετράκης αποδέχθηκε την πρόταση και μαζί με τους συνεργάτες του (Αλεξίου, Ταουσιάνης) θα βάλουν πλώρη για άλλη μία επιτυχημένη σεζόν.

Όπως άλλωστε ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία εκδόθηκε πολύ νωρίς το πρωί της Τρίτης, " η μέχρι τώρα πορεία του προπονητικού team έχει αποδείξει ότι με το σωστό προγραμματισμό και τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα της ΠΑΕ, μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να φέρει, σταθερότητα αλλά και ιστορικές στιγμές για την ομάδα μας".

Ο Πετράκης, που είχε κάνει ραντεβού με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, έλαβε τις εγγυήσεις που ήθελε για να συνεχίσει τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2019, βλέποντας μάλιστα να γίνονται διαδοχικές κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο (Σιόντης, Παμλίδης, Λουκίνας, Λέο, ανανεώσεις βασικών ποδοσφαιριστών) και να έρχονται καταρτισμένοι συνεργάτες (Πλαβούκος - γυμναστής τερματοφυλάκων).

News 24/7

24MEDIA NETWORK