Ο δρόμος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ περνάει από τη Λευκωσία

Ομόνοια-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Μπράγκα με πολλές προσφορές από το Pamestoixima.gr.

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ, αν και προηγήθηκε με 2-0 στην Ολλανδία, ηττήθηκε με 3-2 από την Αϊντχόφεν κι έπεσε στην 3η θέση του 5ου ομίλου του Europa League. Εξακολουθεί όμως να κρατάει την τύχη στα χέρια του. Ο δρόμος για την πρόκριση περνάει από τη Λευκωσία.

Με νίκη απόψε (22:00) κόντρα στην Ομόνοια, o ΠΑΟΚ θα ανέβει στη 2η θέση, αν στο άλλο ματς του ομίλου η Αϊντχόφεν δεν κερδίσει στην Ισπανία τη Γρανάδα. Σε περίπτωση νίκης της Αϊντχόφεν η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κερδίσει στην Τούμπα τη Γρανάδα.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στον αγώνα Ομόνοια-ΠΑΟΚ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Στον 7ο όμιλο του Europa League η ΑΕΚ έχασε ουσιαστικά τις ελπίδες της για πρόκριση μετά την ήττα με 3-0 από τη Ζόρια Λουγκάνσκ. Στο σημερινό παιχνίδι (19:55) με τη Μπράγκα, στο ΟΑΚΑ, θα κυνηγήσει νίκη γοήτρου.

Και ο αγώνας ΑΕΚ-Μπράγκα προσφέρεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Σκορ πολλαπλών επιλογών και τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις

Για τους 2 αγώνες των ελληνικών ομάδων και τα όλα τα σημερινά παιχνίδια του Europa League θα βρείτε στο Pamestoixima.gr πολλές στοιχηματικές επιλογές με μεγάλες αποδόσεις.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει κάθε ημέρα σκορ πολλαπλών επιλογών και τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Οι σημερινές προσφορές για τους αγώνες του Europa League:

  • ΑΕΚ-Μπράγκα: Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1,1-1,1-3.
  • ΑΕΚ-Μπράγκα: 4-6 γκολ, Ομόνοια-ΠΑΟΚ: Goal, Ρόμα-Γιουνγκ-Μπόις: Η Ρόμα Over 2,5 γκολ.
  • Μίλαν-Σέλτικ: Αποτέλεσμα 2ου ημιχρόνου ισοπαλία, ΑΕΚ-Μπράγκα: Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει η ΑΕΚ, Ζόρια Λουγκάνσκ-Λέστερ: Over 2,5 γκολ.
  • Νις-Λεβερκούζεν: Αποτέλεσμα 2ου ημιχρόνου ισοπαλία, Σοσιεδάδ-Ριέκα: Η Ριέκα Over 0,5 γκολ, Μπενφίκα-Λεχ Πόζναν: Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο 2ο ημίχρονο.
  • Ομόνοια-ΠΑΟΚ: Σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0,1-1,1-2.
  • Ομόνοια-ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ Over 1,5 γκολ, Γρανάδα-Αϊντχόφεν: Ημίχρονο/Τελικό ισοπαλία, Άρσεναλ-Ραπίντ Βιέννης: Η Άρσεναλ να κερδίσει με μηδέν παθητικό.
  • ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βολφσμπέργκερ: Goal, Λινζ Λασκ-Τότεναμ: 4-6 γκολ, Φέγενορντ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.



News 24/7

24MEDIA NETWORK