Ο εφιαλτικός μήνας του Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπορεί τα 26 γκολ του σε 36 εμφανίσεις να μοιάζουν... γολγοθάς για τους "θνητούς" επιθετικούς του πλανήτη, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο με τα λευκά της Ρεάλ Μαδρίτης. Και το αποδεικνύουν και οι αριθμοί.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo wipes his face during a Spain's La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 8, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo wipes his face during a Spain's La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 8, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) ASSOCIATED PRESS

Ο χρόνος λένε είναι ανίκητος και αυτό κάλλιστα ταιριάζει και στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο αεικίνητος Πορτογάλος διανύει αισίως το 32ο έτος της ηλικίας του και έχει ήδη κλείσει μία γεμάτα δεκαπενταετία αγωνιζόμενος σε υψηλό επίπεδο.

Οι αριθμοί του; Εξωπραγματικοί. Σε 196 εμφανίσεις είχε 84 γκολ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε 260 279 με τη "βασίλισσα", ενώ με τα εθνικά χρώματα έχει βρει δίχτυα 71 φορές σε 138 συμμετοχές. Και συνεχίζει. Ούτε οι τραυματισμοί ούτε τα ταλαιπωρημένα (κατά πολλούς) γόνατά του τον σταματούν, παρ' ότι ο χρόνος περνάει και σίγουρα δεν είναι δυνατόν να μείνει στα ποσοστά απόδοσης που είχε.

Κάτι που αποδεικνύεται και από τη χρονική στιγμή που διανύουμε, με τον CR7 να σκοράρει τελευταία φορά στις 12 Μαρτίου, στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Μπέτις. Στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου (12/4), ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα συμπληρώσει 31 ημέρες χωρίς να παραβιάσει την αντίπαλη εστία! Κι αν αυτό για κάποιους φαντάζει κάτι φυσιολογικό, για τον Ρονάλντο μόνο απλό δεν είναι, αν αναλογιστεί κανείς πως έχει να σκοράρει περίπου για 310 λεπτά (πάνω από πέντε ώρες σε άθροισμα).

Είναι πραγματικά εξωπραγματικό, αν σκεφτεί κανείς πως στο ίδιο διάστημα οι Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες έχουν σκοράρει από τέσσερις φορές, ενώ και ο Γκριεζμάν έχει παραβιάσει αντίπαλες εστίες τρεις φορές.

Ο κάτοχος της χρυσής μπάλας για το 2016, μπορεί να θέλει να βοηθήσει τους "μερένγκες", αλλά ουσιαστική βοήθεια δεν έχει δώσει ακόμα. Η "βασίλισσα" σίγουρα επιθυμεί τον παλιό καλό Ρονάλντο, σε μία περίοδο... φωτιά που έχει να αντιμετωπίσει τη Μπάγερν στην Ευρώπη και την Μπαρτσελόνα στα εγχώρια.

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

News 24/7

24MEDIA NETWORK