Ο εφιάλτης του Γιακουμάκη τελείωσε

Ο Γιώργος Γιακουμάκης φόρεσε ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ και πάτησε χορτάρι κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως "ήταν ένα κακό όνειρο που τελείωσε".

Ο εφιάλτης του Γιακουμάκη τελείωσε

Για περίπου 25 λεπτά αγωνίστηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης στο ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον Αύγουστο. Ο ίδιος μίλησε μετά το ματς και αναφέρθηκε στην επάνοδό του.

"Ήταν πολύ δύσκολο και ήταν ακόμα πιο δύσκολο να πηγαίνεις στο γήπεδο για να δεις τους συμπαίκτες σου. Ωστόσο, ένιωσα να μην πέρασε μια ημέρα. Ήταν ένα κακό όνειρο που τελείωσε".

Για το πρόβλημα στο γκολ, πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας: "Ο προπονητής όλο αυτόν τον καιρό, πριν τραυματιστώ, έδειξε ότι με εμπιστεύεται. Δυστυχώς έλειψα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μου κάνει φάσεις. Ήταν περισσότερο θέμα ψυχολογικό ότι δεν σκοράραμε. Απόψε κάναμε ευκαιρίες και γκολ και πιστεύω από εδώ και πέρα θα σκοράρουμε πιο συχνά".

Για τα ματς ως τώρα της ΑΕΚ: "Αυτά τα ματς που παίξαμε δεν ήταν εύκολα. Ο Ατρόμητος αυτή τη στιγμή είναι πρώτος. Η Ξάνθη έχει δύσκολη έδρα. Πρέπει βέβαια να κερδίζουμε σε κάθε ματς, σε κάθε έδρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK