Ο... εφιάλτης του Λεονάρντο Ζαρντίμ

Μπορεί η Μονακό να νίκησε με δυσκολία την Μπορντό και να παρέμεινε στην κορυφή του Σαμπιονά, παρόλα αυτά το κόστος ίσως είναι τόσο μεγάλο, που έχει ήδη βάλει σε μαύρες σκέψεις τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Monaco's head coach Leonardo Jardim arrives for the Champions League round of 16 first leg soccer match between Manchester City and Monaco at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday Feb. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
jardim AP

Με το παιχνίδι να παραμένει στο 0-0 μέχρι και το 65ο λεπτό, ο Ζαρντίμ είπε να ρίξει στον αγώνα όλα του τα δυνατά όπλα. Και ποιο είναι το καλύτερο; Μα φυσικά ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός δεν ήταν έτοιμος 100%, παρόλα αυτά ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε το ρίσκο και τον έβαλε στη... αρένα.

Τρία λεπτά αργότερα έδωσε την ασίστ στο 1-0 του Λοτίν και στο 74ο λεπτό ο Μουτίνιο έγραψε το 2-0. Για την ιστορία η Μπορντό μείωσε σε 2-1, όμως τα πάντα είχαν κριθεί. Αυτό που δεν περίμενε ο Ζαρντίμ, ήταν οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Φαλκάο προς το τέλος του αγώνα και τον θέτουν αμφίβολο για τον επαναληπτικό με την Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Ζαρντίμ θα περιμένει τις τελευταίες προπονήσεις για να δει αν τελικά θα έχει στη διάθεση του τον αναγεννημένο Κολομβιανό, έτσι ώστε να προσαρμόσει τα πλάνα του. Θυμίζουμε πως το παιχνίδι είναι την Τετάρτη.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK