Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ "καρφώνει" τον Ράμος λόγω Σαλάχ

Ο Ράμος υποστήριξε ότι ο Σαλάχ μπορούσε να συνεχίσει να παίζει στον τελικό του Κιέβου, παρά τον τραυματισμό του, ρίχνοντας... λάδι στη φωτιά. Και κάπου εδώ έρχεται ο Κούπερ να τον ειρωνευτεί, αλλά και να πει τα πράγματα με τ' όνομά τους.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ "καρφώνει" τον Ράμος λόγω Σαλάχ
AP IMAGE

Ο μεγάλος τελικός του Champions League στο Κίεβο "στιγματίστηκε" από τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ, σε μία φάση όπου εμπλέκεται και κατηγορείται ως θύτης ο Σέρχιο Ράμος. Παρόλα αυτά, ο Ισπανός αμυντικός, αντί να "κλείσει" το στόμα του, προκάλεσε με τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο Αιγύπτιος επιθετικός μπορούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην αναμέτρηση και να αγνοήσει τον τραυματισμό του, τον οποίο ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θεώρησε όχι και τόσο σοβαρό, ώστε να κρατήσει τον πάικτη εκτός δράσης.

Τα λόγια του Ράμος, όπως είναι λογικό, προκάλεσαν "θύελλα" αντιδράσεων, με τον προπονητή του Σαλάχ στην εθνική Αιγύπτου, Έκτορ Ραούλ Κούπερ να παίρνει θέση και να "αδειάζει" τον 32χρονο σέντερ μπακ με τα όσα ανέφερε.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην βρετανική Express: " Δεν είμαι γιατρός, δεν γνωρίζω αν ο Σέρχιο Ράμος είναι γιατρός, αλλά είναι ένας παίκτης (ο Σαλάχ) που παίζει σε τελικό και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν μπορούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται, θα το έκανε, επειδή ο τελικός του Champions League αποτελεί κάτι το φανταστικό".

Η άποψή μου είναι πως ο Σαλάχ έχει έναν σημαντικό τραυματισμό, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πρόγραμμα ανάρρωσης που παρακολουθούμε και είμαστε αισιόδοξοι για τις όποιες ευκαιρίες έχει να παίξει στο προσεχές Μουντιάλ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK