Ο Εμενίκε κάνει ζωή σεΐχη όσο ψάχνει ομάδα

Ο Εμάνουελ Εμενίκε ζει σε μία βίλα στη Νιγηρία που δεν δικαιολογείται από τα γκολ που σημείωσε στον Ολυμπιακό.

Ο Εμάνουελ Εμενίκε του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για τη Super League 2017-2018 στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης', Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2019
Ο Εμάνουελ Εμενίκε του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για τη Super League 2017-2018 στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης', Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2019 ΚΛΟΝΤΙΑΝ ΛΑΤΟ / EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμάνουελ Εμενίκε αποτελεί μια από τις πιο παταγώδεις μεταγραφικές αποτυχίες στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο Νιγηριανός επιθετικός αποκτήθηκε για 4.000.000 ευρώ, πήρε ένα μεγάλο συμβόλαιο και αποζημίωσε την ομάδα του με 10 εμφανίσεις τη σεζόν 2017-2018 και μόλις 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτή η κάκιστη επίδοση, πάντως, δεν άλλαξε πολλά στο στάτους που απολαμβάνει πίσω στην πατρίδα του. Ούτε οι επόμενες αποτυχίες του σε Λας Πάλμας και -από τον Σεπτέμβριο- σε Βέστερλο, όπου μετράει 5 συμμετοχές και κανένα γκολ στη 2η κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος. Ο 32χρονος επιθετικός θεωρείται τοτέμ του νιγηριανού ποδοσφαίρου, ακόμα κι αν σταμάτησε από την εθνική το 2015.

Ο Εμενίκε αποτελεί σταρ με όλη τη σημασία της λέξης. Οι σχέσεις που συνάπτει με μοντέλα (και εστεμμένες Μις Νιγηρία) γίνονται πρώτο θέμα σε σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Πλέον, έχει και τα social media για να συντηρεί τον μύθο του στους συμπατριώτες του. Για παράδειγμα, πριν από έναν χρόνο, παρουσίαζε τα στάδια της κατασκευής της βίλας του στην περιοχή Ογουέρι, την πρωτεύουσα της Ίμο Στέιτ, όπου γεννήθηκε ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού.

Όταν, δε, το πολυτελές σπίτι ήταν έτοιμο, στις 5 Ιανουαρίου 2019, ο Εμενίκε πανηγύριζε μαζί με τη γυναίκα του, Ιχεόμα, παρουσιάζοντας ορισμένες φωτογραφίες στο instagram της.

Αν το εξωτερικό της έπαυλης μοιάζει επιβλητικό, το εσωτερικό θυμίζει... ταινία του Χόλιγουντ. Το χρυσό κυριαρχεί, όπως και τα έπιπλα εποχής, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα κινηματογραφικό στούντιο όπου γυρίζεται επεισόδιο σειράς για μια πάμπλουτη βρετανική οικογένεια. Ο Εμενίκε δεν διστάζει να δείχνει τους χώρους του σπιτιού του με κάθε ευκαιρία, όπως έκανε και τα Χριστούγεννα, όταν ευχήθηκε χρόνια πολλά στους followers του.

Βέβαια, από το σπίτι δεν λείπει και η αίθουσα γυμναστικής, όπου ο Νιγηριανός επιθετικός έχει μαζέψει ορισμένα όργανα ασκήσεων, που τον βοηθούν να διατηρήσει καλή φυσική κατάσταση για τις υποχρεώσεις του τόσο στη Βέστερλο, όσο και στην επόμενη ομάδα της καριέρας του που θα αναζητήσει, αφού το μέλλον του στον βελγικό σύλλογο μοιάζει μικρό.

Πόσες εκ των Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπάγερν, Γιουβέντους θα αποκλειστούν στους 16 του Champions League; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK