Ο... Εμενίκε κέρδισε Ιντέγε - Ρομπέρτο στο ντέρμπι ουραγών

Ο Εμάνουελ Εμενίκε δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Λας Πάλμας, ωστόσο της έφερε... γούρι στο ντέρμπι ουραγών του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στη Μάλαγα των Ιντέγε και Ρομπέρτο.

19/09/2017 Olympiacos Vs Asteras Tripolis, for Greek Football Cup season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
19/09/2017 Olympiacos Vs Asteras Tripolis, for Greek Football Cup season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 19/09/2017 OLYMPIACOS VS ASTERAS TRIPOLIS, FOR GREEK FOOTBALL CUP SEASON 2017-18, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο 30χρονος Εμάνουελ Εμενίκε πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στη Λας Πάλμας, δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι ουραγών απέναντι στη Μάλαγα, αλλά της έφερε... γούρι σ' ένα ματς κομβικής σημασίας για το μέλλον του ισπανικού κλαμπ στην πρώτη κατηγορία.

Τεράστια "ανάσα" πήρε η Λας Πάλμας, κερδίζοντας με 1-0 τη Μάλαγα των Ιντέγε και Ρομπέρτο (βασικοί αμφότεροι) στα Κανάρια. Το ντέρμπι... καθάρισε για λογαριασμό των γηπεδούχων το μεγάλο ταλέντο του κροατικού ποδοσφαίρου, Άλεν Χαλίλοβιτς με γκολ στο 90'.

Πλέον, η Λας Πάλμας έχει 17 βαθμούς και είναι 19η, ισόβαθμη με την Λα Κορούνια και μία θέση κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τελευταία είναι η πρώην ομάδα του Μίτσελ με 13 βαθμούς που δύσκολα θα ξεφύγει από στην Σεκούντα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK